Posts

Posts uit januari 11, 2015 tonen

Looks afgelopen jaar.

Afbeelding
Hier onder een overzicht van looks die ik de laatste tijd heb gemaakt, mocht je ze allemaal willen terug zien kun je kijken op Pinterest .

Bites we love !

Afbeelding
Bites we love is een site waar jij je eigen voorkeur kan opgeven aan ingrediĆ«nten  en waar je behoefte aan hebt. voor slechts 4,95 sturen ze je elke week, om de week of wanneer jij het wilt een doosje op met 4 verschillende soorten ''bites''  vervolgens kun jij je bites ''raten'' zodat als je een bepaalde soort niet lekker vind, je ze ook niet meer toegestuurd krijgt, jij blij zij blij . Je kunt kiezen uit 3 soorten profielen , Pure Pleasure Power Afgestemd op het profiel dat je kiest krijg je:   Mixen op basis van noten, zaden, superfoods en chocolade in portieverpakkingen van 40-50 gram, zonder onnatuurlijke geur-, kleur-, of smaakstoffen   De box wordt samengesteld door food experts. Alleen maar voordelen dus,    HIER vindt je mijn review over de box die ik heb ontvangen. Ik krijg nog 1 box binnen en hier komt binnenkort ook een review over.   Gebruik kortingscode BWL-f7865c0a1 bij je bestelling.     http://www.biteswel

NOTD : Do you play the violine?

Afbeelding
Deze nagellak is van Yves Rocher.  Het is een mini nagellak met helaas dan ook een klein kwastje, maar er valt wel mee te werken. Ik draag 2 laagjes op mijn ring vinger en op mijn andere vingers slechts 1 om de dekking te laten zien. 2 laagjes zijn mooi dekkend en de lak droogt ook nog eens super snel . Het is overigens ook een prachtige kleur. This polish is from the brand Yves Rocher . It is a mini polish with a tiny brush [ too bad] On my ring finger I wear 2 coats of this polish and my other fingers only one coat, to show the coverage.   The polish dries very quickly wich is very good.  I like this polish and the colour is beautiful.

FOTD : Snelle Look

Afbeelding
Voor deze look heb ik slechts 6 producten gebruikt. * Foundation Essence * Blush max & more * Lip crayon NYC * Mascara Essence * Eyeliner Essence * Saffron oogschaduwpalette  [ groen en goud ]

Bronze ooglook.

Afbeelding
Vandaag ging ik voor een brons /bordeaux kleurige ooglook. Ik pakte de brons/goudkleurige oogschaduw van Saffron, en de bordeaux kleurige oogschaduw uit het in the nude palette. Mascara van Essence en voor de verandering een keer geen vloeibare eyeliner. Het oogpotlood komt van de Action , deze is zacht maar blijft wel op zijn plek, en daarom vind ik deze fijner dan bijvoorbeeld die van Rimmel.