Posts

Posts uit maart 12, 2017 tonen

#Echtepostiscool-- Mijn gekregen Envelop.

Afbeelding
#echtepostiscool , een project dat mij erg leuk af leek en vol spanning wachtte ik de 18e af. Vandaag dus !  Carolien van  liefscarolien  had mij als lootje. De cadeautjes kamen vrolijk ingepakt binnen. Hier onder zie je mijn gekregen cadeautjes, helaas heb ik bijna alle producten al, en heb ik sommige zelfs tussen December en begin februari al gereviewed of omschreven in een artikel. Ook de paarse nagellak had ik al, maar dat kan gebeuren met zo'n  grote collectie als die van mij ;) Het enige wat ik nog niet had is het gouden /bronzen lakje. Review - Treacle moon handcremes Face & Ooglook Action Highlighter Review - Action lipsticks nude & pink Dat ik de handcrème dubbel heb vind ik niet erg, dit is namelijk een favoriet van me :) De andere producten ga ik aan een zusje geven of iemand anders die er blij mee is. Mijn lootje heeft iets te goed haar best gedaan om passende cadeautjes  te zoeken hihi.

#Echtepostiscool- Therme Producten. + review whipped cream

Afbeelding
Blij verrast deed ik open toen de postbode voor de deur stond. Ik had toch niks besteld? En het pakje van mijn #Epic lootje was al binnen. Het bleek dus om een pakje van Therme te gaan, een sponsor van #Echtepostiscool. Hoe leuk is dat ! Dol enthousiast opende ik het pakketje en vond daarin 3 verzorgingsproducten en een leuk tasje uit de Dutch Glory lijn. De producten ruiken heerlijk bloemig naar tulpen,rozen en melk. Heel erg fris maar ook zacht en zoet tegelijk. De whipped bodycream trok meteen mijn aandacht dus ik besloot deze meteen te reviewen. De substantie is een dikke opgeklopte boter , de cream doet haar naam eer aan. De geur van tulpen en rozen komt je tegemoet en je waant je in een heerlijk geurend bloemenveld.  De whipped cream smeert gemakkelijk uit en smelt vrijwel meteen weg op je huid zonder te plakken . Ook voelt dit product absoluut niet vet aan terwijl het je huid wel optimaal voedt.  Kortom, een fijn product dat ook nog

Opgemaakt #week 11 # maart 2017

Afbeelding
Jaaa ook deze week zijn er weer full size producten opgegaan. Ik heb zelfs een complete lade in mijn kast over inmiddels. Dat gaat de goede kant op. 

Favorieten Februari/ Maart 2017

Afbeelding
E r zijn alweer bijna 3 maanden voorbij van het nieuwe jaar en ik heb een paar oude en nieuwe favorieten. Als jullie mijn opgemaakt artikelen lezen weten jullie dat ik dol ben op de vanille/rozen douchegel van Balea die helaas Limited Edition is/was. Geen idee of hij nog te koop is. Gelukkig heb ik nog 5 flessen op voorraad al ga ik erg balen als ik daar ook doorheen raak. Ook kon ik nog 1 tube bodylotion bemachtigen en deze vind ik erg fijn.  Deze twee producten heb ik de afgelopen maanden veel gebruikt. Wat? Geen Edeka haar kur in deze favorieten? Ik was door mijn laatste tube heen en kocht het kruidvat haarmasker daar voor in de plaats die ik met veel plezier heb gebruikt de afgelopen maand.  Inmiddels heb ik weer nieuwe tubes Elkos gekocht, want deze schelen meer dan de helft in de prijs . Je betaalt namelijk slechts 0,89 voor een Elkos tube en 1,89 voor die van de Kruidvat en de werking is praktisch hetzelfde. Over het algemeen gebruik ik nog n

NOTD : Essence - 1000 lightyears away

Afbeelding
Mijn zusje laat vandaag haar mooie nagels zien in dit artikel. Zij draagt het lakje  1000 lightyears away deze dekt mooi met twee laagjes. Hij komt uit de out of space collectie van Essence en is te koop bij Kruidvat of Trekpleister.

Review : John Frieda Luxorious Volume Shampoo & Conditioner.

Afbeelding
Ik deed mee met een win actie op Facebook en won daarmee 3 producten uit de volume lijn van John Frieda. Vandaag review ik de shampoo en conditioner.