Posts

Posts uit februari 19, 2017 tonen

Opgemaakt # Week 8 # Februari 2017

Afbeelding
Ook deze week heb ik weer aardig wat opgemaakt. Buiten wat mini's ook enkele full size producten.

Ooglook met ''my musthaves'' oogschaduw palette van Essence

Afbeelding
Wat een leuk concept vind ik dat, zelf je palette samenstellen.  En waar je normaal al snel veel geld kwijt bent voor zo'n persoonlijke palette, ben je bij Essence een stuk goedkoper uit. Een leeg palette met plaats voor 4 pans kost namelijk slechts 1,59 en de oogschaduws hebben dezelfde prijs. Wil je een palette met 8 pans? Dan betaal je slechts 1,99. 

NOTD: Essence- outta space : Beam me Up ( review)

Afbeelding
Essence heeft onlangs haar assortiment vernieuwd en ik was ontzettend benieuwt naar de nieuwe lakjes. Zouden ze echt met 1 laagje dekken, snel drogend zijn en hoog gepigmenteerd?  Ik kocht het lakje ''beam me up'' omdat ik de kleur al prachtig vind en de glitters maken het helemaal af.  Het kwastje is fijn en niet te breed of te smal, de formule is precies goed en het pigment is echt geweldig. Op deze foto draag ik slechts 1 dun laagje. De droogtijd is niet super snel maar zeker niet slecht. Hier ben ik erg blij mee.  Het lakje is te koop bij het Kruidvat of Trekpleister voor 1,99 .

FOTD : something new + mini review Essence producten

Afbeelding
Voor deze FOTD gebruik ik wat nieuwe producten van Essence.  De curl lash mascara met fibers De lipgloss met wetlook in ''indie romance'' En de settingspray matt. Verder gebruik ik :  Action primer lichtbruine oogschaduw cc-cream.  Essence eyeliner pen liquid highlighter oogschaduw palette nude wenkbrauw higlighter wit umbrella blush  Catrice Wenkbrauw wax matte powder  concealer Over de mascara kan ik vertellen dat ik hem niet erg fijn vind. Mijn wimpers klonteren zoals je ziet nogal en mijn wimpers worden er zo zwaar van dat ze naar beneden hangen. Voor mijn onderste wimpers is deze mascara wel handig door het gebogen borsteltje.  De lipgloss vind ik erg mooi en subtiel. Hij voelt lekker vettig aan op de lippen en plakt niet. Ook de fruitige geur vind ik niet storend en met het kwastje kun je het product goed aanbrengen.  De settingspray gebruikte ik als ''finish'' of mijn make-up er b