Posts

Posts uit mei 27, 2018 tonen

Review: Jijnju - panda face sheet mask super refresh gezicht masker

Afbeelding
Vandaag laat ik jullie het tweede masker in de rij zien van de JiinJu collectie. Het is de refreshing variant en die kon ik met deze tropische temperaturen zeker wel gebruiken! Het masker ziet er super cute uit met de panda print en de sheet mask is goed nat. Hij ruikt lekker en niet naar alcohol zoals sommige sheetmasks dat nogal eens hebben.. Het masker is stevig en gemakkelijk uit te vouwen zonder te scheuren. Het masker is wel erg groot waardoor ik hem dubbel vouw zodat hij nog een beetje op mijn gezicht past. Ik laat het masker 15-20 minuten zitten en wrijf ''the juice'' met ronddraaiende bewegingen in mijn huid. Mijn huid voelt zacht aan, reageert goed op dit masker en het masker was inderdaad lekker verfrissend. Alleen mijn neus vond het masker niet zo geweldig, deze werd een beetje rood maar dit was niet pijnlijk. Ik ben zeer tevreden over dit masker. Zou ik hem opnieuw kopen? In de aanbieding zeker wel!

Review: Jiinju : ginseng & eucalyptus under eye mask.

Afbeelding
Sinds kort zijn deze maskertjes te koop bij het Kruidvat. Ze zijn van het merk Jiinju en er zijn ongeveer 10 verschillende. Op 2 na kocht ik ze allemaal en ik zal ze de komende weken stuk voor stuk reviewen. Vandaag review ik de under eye patches met ginseng en eucalyptus voor een verfrissende oog opslag. Het zijn jelly patches welke je voor 20 minuten onder je ogen plakt. Kijk uit dat je ze niet te dicht bij je ogen aanbrengt want dat kan nogal gaan prikken vanwege de eucalyptus.  De patches zijn inderdaad lekker verfrissend, maar ik vind ze niet hydraterend. Met dit weer is het fijn om ze te gebruiken. Het enige nadeel is de prijs.  Je betaalt 3 euro voor 1 setje.  Terwijl ik voor de helft van de prijs 2 setjes kan kopen bij de DA drogist die net zo goed werken. Om die reden zou ik deze niet op nieuw kopen, maar prettig zijn ze wel.

Wat Maakt Je mooi - Multi Review

Afbeelding
Het was alweer een tijdje terug dat ik voor het laatst iets bij deze fijne webshop bestelde , en mijn producten waren helaas allemaal weer op. Omdat het zomer is vliegen de bodybutters er niet doorheen dus besloot ik er slechts eentje te bestellen namelijk Fluffy Unicorn.  Deze ruikt onder andere naar appeltjes,limoen & aardbeien + pruimen. Ik vind de geur subtiel zoet naar snoep hartjes ruiken. Er zit ook glitter in de butter verwerkt. Zoals altijd is ook deze vrolijke bodybutter fijn voor de huid,ruikt deze lekker en helpt hij tegen droge plekken. Mijn voeten zijn de laatste tijd erg pijnlijk en eigenlijk leek niks verlichting te geven.  Tot ik dit fijne voet maskertje ontdekte.  Je voeten voelen lekker tintelend aan tijdens het gebruik en het lijkt mijn voeten ook te kalmeren. Het product ruikt lekker en het is ook nog een multitasker, tijdens het afspoelen scrub je jouw voeten ook meteen. Als cadeautje kreeg ik een sample van de little pink f