Posts

Posts uit november 30, 2014 tonen

Review : Nailpolish Haul.

Afbeelding
Gister heb ik een paarse lak van Essence kregen van De Sint ;) Deze had ik nog niet en de kleur sprak me erg aan. Op de foto hier onder draag ik 2 laagjes.  Essence heeft altijd fijne kwastjes om mee te lakken. De droog tijd kan met deze wel iets sneller maar over het algemeen ben ik erg tevreden. De rode lak die ik hier onder draag heeft een metallic finish. De lak droogt echt super snel ! Binnen een minuut zijn je nagels droog en je hebt slechts 1 laagje nodig. Wel heeft deze lak een smaller kwastje maar dit is in dit geval geen probleem omdat de formule zo fijn verdeeld. Als accent nagel heb ik een lakje van Etude house gebruikt, een topper uit de mini mouse collectie. Erg mooi en subtiel. Als topcoat gebruikte ik een blanke lak van Essence. Deze glanst mooi en sealed de lak mooi.   Ik ben erg blij met mijn nieuwe aanwinsten. De lakken zijn fijn om mee te werken , de kleur is mooi en ze drogen over het algemeen mooi snel.

Keeping up with... #1

Afbeelding
Oepz !  Al een paar dagen heb ik niet geblogd. Dit betekent niet dat ik geen artikelen heb klaar staan maar gewoon dat ik erg druk was. Gisteren heb ik Sinterklaas gevierd bij mijn moeder en dat was erg gezellig . Ik heb ook leuke cadeautjes gekregen. Onder andere een heel fijne shampoo waar ik binnenkort een artikel over ga schrijven . En een leuke nagellak waar zeer snel een notd over komt . Verder heb ik gezien op veel blogs dat de beauty tutorial van Kim plaats moet maken voor die van dr half zusje Kylie. Toch vind ik het juist leuk om kendall haar look na te maken.  Very bronzy en nude lippen . Volgende week kun je deze look verwachten.     Buiten om de nagellak die ik heb gekregen heb ik er zelf ook een paar gescoord waaronder eentje van Etude House.

2 x Winter Mani

Afbeelding
Ik draag eigenlijk nauwelijks rode kleurtjes op mijn nagels en vond dat hier verandering in moest komen . Op het moment heb ik korte nagels en dit vind ik dan wel een beetje jammer. De blauwe accent nagel vind ik dan wel weer leuk ! Rood is toch niet echt mijn ding . Als tweede winter-mani gebruikte ik een witte nagellak van Essence en het andere kleurtje is van Ciaté . Deze kleur vind ik persoonlijk net wat beter staan :)

SHOP TIP

Afbeelding
Op zoek naar last-minute sinterklaas cadeautjes? Kijk dan eens op deze Facebook pagina : op=op . Leuke hebbedingetjes in de vorm van sieraden en horloges voor een klein prijsje. De prijzen zijn allemaal exclusief verzendkosten . Ik reken voor elk product  2 postzegels [ 1,28 ]  zo weet je dat je nooit te veel betaald. Mocht het product minder wegen , dan betaal je ook minder maar nooit meer ;)

poems & Lyrics : Jij bent gewoon jij .

Ik ben eigenlijk altijd aan het schrijven . Aan mijn blog, aan mijn blogboek en ik schrijf vaak songteksten en gedichten. Today is the day I upload the first poem on this blog. I'm Always writing lyrics and poems and I choose to share it . Do you like it? Tell me !  If you don't ? Let me know! this is written in dutch. If you want to know what these lyrics mean, I will translate it for you guys I also write in English. Draait de zon nog steeds mee met de blik in je ogen. Schijnt de maan nog steeds lichtjes op je haar. Ik kan het gevoel niet evenaren, maar ik ben overstroomd als ik bij je ben.  Jij laat de rust in mij wederkeren, jij maakt zoveel los en vast in mij . Dit voelt te goed om te negeren want jij bent gewoon jij . Doe je ogen maar gewoon open want de nacht die is al donker genoeg, jij bent alles veels te veel maar nooit genoeg.  Jij kijkt naar de grond en bevond je in lege tijden maar als ik naar je kijk voel ik me goed. Leer nou eens te begrijpen dat jij er gewoon

NOTD : Spice and glitter

Afbeelding
Een erg mooie topper die ik in Bocholt kocht bij Muller. Een subtiele topper die ik draag over een laagje hup holland hup. Beiden zijn van het merk Essence.  

Mijn blog en ik, vragen , tips & tricks

Ik plaats eigenlijk best wel vaak artikelen over nagellak. Het is iets dat mij interesseert en wat ik graag doe. Daarom zie je ook vaak nails of the day voor bij komen. Misschien vind je het leuk om te zien of misschien ook niet. Mocht je het wel leuk vinden , ik heb op Pinterest een bord staan waar [bijna alle]  notd's op komen te staan. Daarbij wil ik even vermelden dat mijn letter type zo groot is omdat ik anders mijn eigen blog niet kan lezen.  Mijn ogen zijn niet zo best en zelfs met bril is een kleiner letter type lastig. Meestal komen er 2 artikelen op een dag online te staan waaronder meestal een artikel over nagelproducten. Het andere artikel is eigenlijk compleet random en kan over van alles gaan. Toch wil ik graag vaste rubrieken gaan maken.  Zo is mijn blog overzichtelijker en kunnen mensen meteen hun favoriete rubriek opzoeken. Dus vanaf nu ga ik de volgende rubrieken toevoegen en me daar ook aan houden :)  * Zondag :   Week overzicht * Donderdag : Een review * Vri

Favorieten November!

Afbeelding
Afgelopen maand heb ik een hoop nieuwe producten ontdekt. Ik heb zeker een aantal favorieten! Als eerste deze lipstick met de misplaatste naam ''wrapped in pink''  Een prachtig paarse kleur. Ik draag hem nu elke dag. Ook dit geurtje van Heidi Klum draag ik erg vaak. Deze heb ik gekregen voor mijn verjaardag van mijn moeder. Deze  body fluff van  www.watmaaktjemooi.nl   pakte ik er ook regelmatig bij . Deze kreeg ik gratis bij een bestelling. En ik ben ook gek op mijn '' in the nude '' palette. Nu het weer kouder wordt buiten vind ik het ook fijn om mijn benen in te smeren met deze budget body butter. En deze handcream van Vichy is echt ge-wel-dig Ik heb deze cuticle cream pas een paar dagen maar ook deze is nu al een favoriet. En als laatste deze lipscrub. Ook van watmaaktjemooi.

Weekend Update #1

Afbeelding
Ik heb een super leuk weekend gehad! Vrijdag avond bij mijn vader geweest met zusjes, broertje en schoonbroer ;) .  Samen the voice of holland gekeken. Dat leverde dit kiekje op. Zaterdagavond ben ik naar de verjaardag van een vriendin geweest en dat was ook hilarisch gezellig.   Voor een kort blog overzicht of voor updates tussendoor kun je me volgen op  Twitter @BeautyxSpace   . Hier vind je foto's die mijn blog niet halen of kleine dingetjes tussendoor . En ojaa ! Ik ontving deze super fijne hand cream. Binnenkort meer hier over !

Review : Essence lakjes & Cuticle cream

Afbeelding
Afgelopen weekend ging ik naar Bocholt en kocht wat leuke lakjes van Essence die ik in mijn woonplaats niet kan kopen, evenals de cuticle cream .  Ik was erg benieuwt en kon niet wachten met het lakken van mijn nagels toen ik thuis was. Als eerste ''purple Sugar ''  een mooi paars roze lakje die dekt met 1 laag.   Hij glanst mooi en chipt niet snel. De lak is ook gekozen als ''colour of the year''. De dop geeft je een goede grip en met het extra brede kwastje voorzie je jou nagels extra makkelijk van een laagje lak. Last week I went to Germany and bought a few polishes from the brand Essence wich I couldn't buy at the place I live . I almost couldn't wait to try them on when I was back home .  At first ''purple sugar'' a nice purple pink . The coverage is great. It only took me one coat. The extra wide brush is very handy to polish your nails nicely De andere ''normale'' lak die ik mee nam was I <3 my new jea