Posts

Posts uit september 24, 2017 tonen

Boek Review : The tales of Beedle the Bard

Afbeelding
Als je Harry potter and the deathly hollows hebt gezien weet je dat er een boek in komt met wijze sprookjes en dat deze een grote rol speelt in het plot. Dat boek is echt geschreven en dit zijn 5 korte verhalen gebundeld in ''The tales of Beedle the bard''.  Het boek is in het Engels dus ik zal soms ook Engelse beschrijvingen gebruiken. Albus Dumbledore voorziet het boek van commentaar en je ziet illustraties voorbij komen van  J.K Rowling.  Het boekje bestaat uit 5 korte verhalen. Het zijn sprookjes maar het zijn ook levenslessen. Dat merk je al in het eerste verhaal  ''The wizard and the hopping pot''.  Het gaat om een zoon die het dankbare werk van dokter opvolgt van zijn vader met een magische pot maar eigenlijk niet iedereen wil helpen. Al snel word hij lastig gevallen door plagen. Hoe dit afloopt? Dat moet je zelf gaan lezen. En zo zijn er nog 4 verhaaltjes. Wat ik vind van dit boek? Het is een dun boekje wat eigenlijk voor

NOTD : Essence- 15forever ''with love LE''

Afbeelding
Toen ik laatst in Duitsland was zag ik een limited edition liggen van Essence met een ''love'' thema. Er was al een hoop geplunderd maar ik kon nog twee lakjes , twee lipsticks en een lipbalm bemachtigen.  Dit kleurtjes sprak me meteen aan want zo iets had ik nog niet. En dat is echt een wonder met mijn collectie haha. Deze lak dekt prima met een enkel laagje maar met twee laagjes is hij extra mooi.  De lak droogt snel en het kwastje is ook fijn.  Ik geloof dat ik 1,55 ofzo iets heb betaald hiervoor. Ik weet niet of hij ook in Nederland te koop gaat zijn.

Opgemaakt #week 40 # September 2017

Afbeelding
Er zijn weer wat producten leeg. Het artikel komt 2 dagen eerder online omdat het zo veel is en omdat er ook producten bij zitten die gewoon oud zijn. Dan kan ik volgende week ook gewoon weer een artikel maken. 

Review : HEMA moisturizing lipstick : Unicorn Power.

Afbeelding
HEMA heeft veel nieuwe lipsticks uitgebracht en als er een paarse kleur is die ook nog eens de naam ''unicorn power'' draagt moest deze natuurlijk mee naar huis. De verpakking is simpel maar handig. De dekking is medium en hij voelt als een lipbalsem aan op de lippen. Lang blijven zitten doet hij niet maar hij is perfect als je snel de deur ui wilt en toch wat kleur aan je lippen wilt geven. De lipstick is lekker betaalbaar met 3,50 en dat vind de budget queen in me toch wel erg prettig.  Of ik meer kleurtjes ga aanschaffen? Misschien. Over het algemeen hou ik wel van meer dekking maar voor de afwisseling is dit een leuke lipstick.

Review : Ziaja shampoo Argan & Tsubaki olie & Argan & tsubaki olie haarserum

Afbeelding
Sinds ik er achter kwam dat ik allergisch ben voor salicyl zuur ben ik mijn haar met babyshampoo gaan wassen maar dit was niet echt geweldig voor mijn haar. Gelukkig kwam Ziaja al snel met een oplossing en stuurden ze mij een shampoo en een haar olie toe.

Review: Essence Coast n chill velvet matte liquid lipsticks

Afbeelding
De herfst collectie van Essence kwam uit ! Ik wilde stiekem alles meenemen omdat ik alle producten tof vind maar dat kan ik me niet elke maand veroorloven ;) Dus ik koos voor de paars bruine velvet matte liquid lipstick, 2 lakjes en de nude lipstick.  De lipstick voelt super zacht aan op je lippen en droogt al snel matte op. Hij blijft zo'n 4 uur goed zitten en dan begint hij af te slijten. Helaas slijt hij niet op een mooie manier waardoor je achterblijft met lelijke lip randen dus hem op tijd bij werken ( wat prima gaat overigens! ) is geen overbodige luxe.  Ik vind dit ook helemaal niet erg met een budget lipstick die echt fijn is en prima blijft zitten uit zichzelf. Hier onder zie je de swatches. Wel moet ik zeggen dat de nude versie veel mooier aanbrengt.  Hier onder de nude en de bruine versie op mijn lippen. De donkere versie blijft van mijn lippen glijden. Beter gebruik ik hier een lipliner bij in de toekomst. Hij kost ongeveer 2,50 en is te koop bij

#instafood 5

Afbeelding
Wat heb ik de afgelopen week gegeten ?  Dinsdag at ik een gebakken visje uit de oven met een couscous salade met erwten en feta kaas. Woensdag ging ik uit eten en als eerste '''gang'' at ik sushi. Donderdag stond er zoete aardappel friet uit de oven met verse kipshoarma en tomaatjes op het menu. Ik maakte donderdag ook deze kaas/spinazie taart voor bij mijn moeder thuis. Vrijdag at ik een salade met gekookte bulgur . Dit eet ik wel vaker en het was weer heerlijk. Daarbij een bakje fruit met wat yoghurt. In Duitsland vond ik vet goedkoop cactus fruit en het ziet er erg vrolijk uit . Zaterdag at ik chinees als avond eten dus daarvan heb ik geen foto. Maar overdag ging ik thee drinken bij de HEMA. Ook zondag kookte ik niet maar maakte ik wel een foto van mijn lunch. Een pompoen broodje in stukjes met wat kleine snacks erbij.