Posts

Posts uit mei 3, 2015 tonen

Ebay Aankoopje #2 : Paarse Lipstick.

Afbeelding
Deze lipstick kocht ik voor omgerekend 0,99 op Ebay. De lipstick is lekker romig en geeft een prachtige kleur weer op je lippen . Ik ben gek op deze kleur !   De dekking is prima en hij blijft ook gerust wat uurtjes zitten als je niet uitgebreid gaat dineren.  Bij werken is dan wel een must maar ik ben tevreden met deze budget lipstick. De kleur is wel een beetje heftig dus je moet er wel van  houden. Wat vind jij van dit kleurtje?

Review : Bites We Love # 3

Afbeelding
Ik heb al eerder geschreven over bites we love en ik kan je vertellen dat ik fan ben van dit concept. Wil je uit leg over deze dienst die jou voor 4,95 noten/zaden/fruit  toestuurt? Lees dan deze artikelen terug. Review : bites we love Bites we love Review : Bites we love #2 Je kiest een profiel en je geeft aan wat je lekker vind, minder lekker en wat je absoluut niet in je brievenbus wilt vinden.  Ik houdt persoonlijk niet van pure chocolade maar ben dol op kokos. Deze 4 zakjes kreeg ik thuis gestuurd. Ik kreeg tropical daydream  sunday autumn,   going banana's en sour cream cashews . Ik vond ze allemaal lekker alleen de sour cream cashews heb ik nog niet gegeten omdat ik niet zo'n sour cream fan ben.  Dit heb ik daar trouwens niet aangegeven. nummer 41 heb ik door een carrot cake gedaan en dat smaakte ook lekker .

Review : Superdrug : Superfruits exfoliating mask.

Afbeelding
Vorige week testte ik al een maskertje van Superdrug en bij deze het tweede maskertje dat ik kocht.  Dit masker bevat scrub deeltjes en heeft een exfolierende   werking . Het masker is roze en wordt hard op je gezicht na circa 10-15 minuten. Hier onder de beschrijving en de ingrediënten voor hen die daar interesse in hebben. Extra fijn dat deze maskers vegan-proof zijn.  Ik vind dit een fijn maskertje want mijn gezicht voelt , na gebruik zacht aan en het geeft een Squeeky schoon gevoel. Wel heb ik weer het prikkende gevoel ervaren maar ik kreeg verder geen uitslag en mijn gezicht voelde ook niet droog aan . Ook dit masker is te koop voor 0,99 bij trekpleister.

Ebay Aankoopje : Make-up holder.

Afbeelding
Deze kartonnen make-up holder kocht ik op Ebay voor ongeveer 1,50.  Je moet hem zelf in elkaar zetten en dat ging bij mij eerst een beetje verkeerd ook al zit de beschrijving erbij haha.    Het is niet het meest snuggere systeem namelijk maar met een paar aanpassingen heb ik toch een stevige make-up holder uiteindelijk. Er past best veel in zoals je ziet. En als je hem op tilt valt hij ook niet uit elkaar, zelfs na wat schudden niet . Ja dit kartonnen ding is uitbundig getest.

Review : Essence Nail polish remover : Coconut & Papaya

Afbeelding
Je kon mijn eerste impressie van deze nagellak remover al lezen in   deze  blogpost maar ik wilde hem natuurlijk wel een kans geven zolang ik niet werkelijk van mijn stokje ging door de geur .  De nagellak remover is van Essence, bevat 150 ml en kost 0,99 .    De ingredienten zijn :  Aceton ,Aqua,Alcohol Denat,Propylene Glycol, Butyl Acetate, Parfum, Benzyl Alcohol en het kleur nummer (Blue 1 Lake) Essence beschrijft de remover zelf als : Zeer effectieve nagellak remover verwijderd alle soorten nagellak zonder de nagelriemen of de nagel zelf uit de drogen. Nu onderwierp ik de remover meteen aan de ultieme test : Glitter nagellak ! Ik hield mijn neus al dicht toen ik aan de gang ging maar tot mijn verbazing rook je alleen de coconut en papaya geur terug op je nagels en was de ontiegelijke stank van Aceton gemixt met de andere geuren al snel verdwenen. Gelukkig , Ik kan hem dus gewoon blijven gebruiken. En warempel, met een paar simpele veegjes was de glitter topper

NOTD : Mirror mirror on the wall , who has got the most prettiest nails of them all ?

Afbeelding
Deze beauty kocht ik vorig jaar voor een paar euro in de webshop van Douglas. Een prachtige zilveren lak met een matte/spiegel finish.   Deze lak droogt super snel en lakt ook nog eens heel fijn.   1 laagje op je nagels is al meer dan genoeg want deze lak dekt ook nog een super snel.  Of hij nog te koop is dat weet ik niet maar de prijs ligt meestal rond de 5,54.  

Mini Shoplog

Afbeelding
Bij de Wibra kocht ik deze haar producten voor slechts 1,00 per stuk ! Ik kan je alvast verklappen dat ik het serum met argan olie extract erg fijn vind. Het ingrediënt staat ook nog eens zeer hoog in de lijst van bestanddelen . De hitte spray en het haarmasker ga ik zeker ook testen komende week. Hier komt zeker nog een artikel over online. Rennen naar de Wibra dus . Ook kocht ik deze maxi wattenschijven bij de Wibra voor 50 cent.  Ik ben benieuwt of ik deze fijn vind want normaal gesproken haal ik ze altijd bij de Jumbo. Als laatste kocht ik deze nagelremover van Essence met coconut en papaya voor 1,00 . Hij zou ''vochtinbrengend'' moeten werken.  Hij meurt trouwens wel ontzettend naar aceton. Maar je ruikt de coconut en papaya ergens door de stankwolk wel doorheen.  Ik ben benieuwt of deze mijn nagellak  goed verwijderd want again ook haal ik mijn nagellak remover meestal bij de Jumbo.  [ scheelt me 40 cent en ook een hoest partij damn... ]

FOTD: Double color

Afbeelding
Ik heb mijn NYC 14 hours foundation weer her ontdekt. Ook gebruikte ik mijn mac mascara weereens en heb ik een nieuwe oogpotlood van Essence uitgeprobeerd. [ de blauwe] Verder gebruikte ik Catrice matterende poeder, lippaint van w7 bronzer van Miss Sporty en eyeliner van Essence. Ook de oogschaduw is van NYC . Het wenkbrauw potlood is van de Action, even als de blush. 

NOTD: Give me violet baby

Afbeelding
Ik weet het, de foto is een beetje overbelicht maar anders kreeg ik de daadwerkelijke kleur van dit lakje niet mooi op de foto . Ik draag hier 1 laagje maar 2 laagjes zou perfect zijn.   De lak heeft een fijne brede kwast en droogt ook nog eens super snel .  Hij kost 6.99 en heet ultra violet van het merk Rimmel.  Ik vind het een lekker zomers kleurtje die ik er eigenlijk vaker bij moet pakken. Ik ben gek op dit soort kleurtjes.  

Gewoon omdat Dirk zo schattig is .

Afbeelding
Deze foto's van mijn konijn Dirk moet ik gewoon even met jullie delen op deze druilerige maandag.  Zoveel schattigheid!  T is echt een zoetje . Dit nijntje is ook  bij mijn moeder thuis geboren en ik heb hem daarom ook zo lief en tam gekregen.  Hij luistert ook nog eens goed naar je . Simpele commando's zoals  ''kusje'' ''kom hier''  ''blijf''  begrijpt hij ook.

Recept : Carrot Cake

Afbeelding
Ik wilde al een tijdje carrot cake maken maar het kwam er maar nooit van . Nu heb ik geen staafmixer of blender en doe ik alles met de hand .  ingrediënten : 1 kleine winterpeen 150 gram kristal suiker 200 gram zelfrijzendbakmeel Snufje zout  Snufje kaneel Rozijnen [ ik gebruikte een zakje tropisch fruit van www.biteswelove.nl  ] 150 gram boter 2 eieren. Je raspt de winterpeen en doet het samen met 150 gram boter en twee eieren in een beslag kom.  Dan doe je het zelfrijzenbakmeel er doorheen.   Vervolgens mix je het mengsel tot een stevig beslag terwijl je het fruit /rozijnen en de suiker er doorheen roert samen met wat kaneel en een snufje zout.   Dan doe je het in je bak vorm en gaat de cake 45 minuten de oven in op 175 graden. Eet smakelijk !  

Lipproduct Tag : Then & Now

Afbeelding
Zo grappig hoe je persoonlijke smaak kan veranderen in minder dan een jaar.  Op 27 juli 2014 vulde ik de lip product tag in.  Toevallig las ik hem net terug en viel het me op dat ik hier nu totaal andere antwoorden op zou geven.  Daarom vul ik hem nu nog een keer in.  Wil je het oude artikel lezen klik dan   hier  . 1. Favoriete lipbalm/verzorging. Ik pak vaak mijn lipsmacker in de smaak kiwi-berry crush erbij. Inmiddels heb ik er 3 op voorraad. T zou verschrikkelijk zijn als die ooit opgaan. Ze zijn lastig te verkrijgen. Mocht jij nog een nieuwe wegdoen ?Laat het me weten. 2. Best opvallende rode lipstick. Dan ga ik voor mijn rode lipstick met cherry oil van Yves Rocher. Volgens mij heet hij ook Cherry. 3. Beste luxe en goedkope lip producten. Hmm mijn beste ''luxe'' lipstick is dan een koraal kleurtje van Yves-Rocher.  De kleur is lang houdbaar en past goed bij mijn huid. Hij is te koop voor 17,90 . Mijn favoriete budget lipproduct is

NOTD: Glitterragious

Afbeelding
Op facebook zag ik een swatch voorbij komen van dit prachtige lakje van Golden Rose en toen kwam ik er achter dat ik hem ook al een hele lange  tijd in bezit had. De hoogste tijd om hem weer tevoorschijn te toveren. Ik draag hier de gel-look basecoat van Essence en 2 laagjes Golden Rose nummer 55. Ik weet niet waar je de lakjes kunt kopen trouwens. Ze zitten weleens in boxen .  Deze komt uit Turkije .

Wat staat er op mijn nachtkastje.

Afbeelding
Wat staat er op mijn ''nachtkastje'' ?  Nou eigenlijk staat mijn kaptafel/kast direct naast mijn bed maar ik heb wel een gedeelte dat ik als nachtkastje gebruik.  Al die spulletjes zitten in 1 bakje. Daarnaast staat altijd nog een flesje met drinken . Ik heb geen idee waarom maar ik vind het blijkbaar nodig om 3 lipbalsems dichtbij me te hebben s'nachts. ook een bodybutter en bodylotion mogen niet ontbreken. Er zitten 2 bodysplashes in mijn bakje, nagellak, vijltjes, pincet,nagelknipper en wat elastiekjes. Ook een dag en een nacht crème van Yves Rocher . Ook heb ik er enkele nagel olie pennen liggen , een pakje zakdoekjes en een voeten crème.