Posts

Posts uit december 2, 2018 tonen

From me : To me 8 December ! botanical choice nose strips

Afbeelding
Je zult nog wel een aantal maskertjes voorbij zien komen in dit rubriek. Vandaag deze nose strips. Deze werken bijna net zo goed als die van Biore.  Ik betaalde 1,00 voor 3 stuks bij de DA drogisterij.

From me : To me 7 December ! Make-up sponsjes

Afbeelding
Bij de Wibra kocht ik deze make up sponsjes in ''kerstboom'' verpakking. Ik had al wel normale sponsjes, maar mijn kleine van het make-up blender merk heeft een tijdje terug de geest al gegeven. Ik hoop dat die roze net zo fijn is . Ik kocht ze voor 1,99 bij de Wibra.

From me : To me 6 December ! eye pads

Afbeelding
Als je mijn opgemaakt artikelen leest weet je dat ik deze fantastisch vind. Het verminderd donkere kringen, het maakt de tere huid onder de ogen net wat minder droog en voelt lekker verfrissend aan bij vermoeide ogen.  Ik kocht ze voor 1,00 bij de DA drogisterij.

From me : To me 5 december ! Yoghurt maskertje

Afbeelding
Vooral in de winter vind ik het fijn om mijn huid te verzorgen. Dit maskertje werkt daar aan mee.  Het is een heerlijk verzorgend masker met aardbeien geur. Na gebruik voelt mijn huid net wat minder droog aan. Voor 1,00 kocht ik deze bij de DA drogisterij.

Goede voornemens ! No Buy Januari

Afbeelding
In de December maand geef je meer geld uit als normaal gesproken.  Aan cadeautjes voor anderen, leuke dingen voor jezelf die in de aanbieding zijn en misschien gebruik je het OV wel meer als normaal gesproken om familie een bezoekje te brengen met kerst. Daar wordt natuurlijk ook weer lekker gegeten en geef je daar ook weer eens extra geld aan uit vanwege alle extra's. Maar dan... is je portemonnee leeg en is het januari. Hier onder tips om te bezuinigen en ik vertel je wat ik niet ga kopen in januari. Tip 1 : Laat in januari kleine dingen zoals buiten de deur eten achterwege, ga naar de markt als dit kan en koop daar je groenten voor de hele week & maak er lekkere salades van. Tip 2 : Is het niet nodig laat het openbaar vervoer dan zitten, je vrienden heb je pas nog gezien en waarschijnlijk was je toch van plan met hun te gaan shoppen of lekker te eten. Tip 3 : Laat mensen juist bij jou komen als je toch graag wil afspreken en laat iedereen een gerecht me

From me : To me 4 December ! Kerst sokken Zeeman

Afbeelding
Hoe schattig en kerstig zijn deze lange dikke wollen sokken van de Zeeman. Voor 1,99 scoorde ik ze.  Heerlijk warm en zacht. Ze hadden verschillende soorten printjes.  

From me : To Me 3 December ! Etos nagellak No history

Afbeelding
Ik hou van nagellak en ik heb het eigenlijk veel te weinig gedragen dit jaar. Toen ik dit lieve pastel kleurig lakje zag bij de Etos moest ik hem gewoon hebben !  Ik heb eerder lakjes van Etos gehad en ben er altijd tevreden over. Het lakje kost 1,99 De lak dekt met 1 laagje en het kwastje is breed genoeg om bijna je hele nagel met een enkele strook van lak te voorzien.