Posts

Posts uit mei 29, 2016 tonen

Review : Biocura spray on moisturizer aloë vera ( Aldi)

Afbeelding
Een paar jaar terug kwam Vaseline met een spray on bodylotion.  Dit was een heel handig concept alleen vind ik 6,99 voor een fles die er veel sneller door heen gaat dan een normale tube bodylotion toch een beetje prijzig om steeds opnieuw aan te schaffen. In die tijd had ik de cacao en de aloë Vera versie. Nu zag ik deze dupe liggen voor slechts 1,99 en deze moest natuurlijk mee.  Toen bleek dat de hoofd bestandsdelen water en aloë Vera leaf juice bleken en (vette) alcohol en parfum als laatste op het rijtje stonden was ik helemaal vrolijk.  Er zit zelfs nog argan olie in al maken ze daar geen eens reclame voor .  Eenmaal thuis probeerde ik hem meteen uit en hij ruikt en werkt exact hetzelfde als de Vaseline variant. De lotion ruikt heerlijk, trekt snel in en maakt  je huid lekker zacht. Heerlijk om snel op te sprayen na een warme dag omdat hij ook nog eens verkoelt.  Je kunt ook gemakkelijk op je rug komen met de spray en als je van ver af sprayt hoef je het niet eens meer

NOTD : Essence ''All eyes on me ''

Afbeelding
All eyes on me is een beige nude achtig lakje met een gummy effect  voor een matte finish. De lak droogt super snel en dekt met slechts 1 laagje. Dit is een limited Edition van de bloggers collectie. Het lakje is ontworpen door Mary van Strikeapose en te koop voor 1,89 bij het Kruidvat of Trekpleister.

NOTD: NYX Golden Lavender

Afbeelding
Golden lavender is een paars lakje met een gouden shimmer.  Ik vind de kleur echt prachtig maar de dekking is pure ruk.  Dit zijn namelijk vier laagjes en ik heb nog geen volledige dekking. En dat vind ik dan toch een beetje jammer voor 4,95.  De lak droogt echter wel snel en heeft een heel mooi holo effect in de zon.  Te koop bij Douglas.  

Review : Yves Rocher perfumed bodymilk Notes d'Amour

Afbeelding
Wat ik zo leuk vind bij  Yves Rocher  is dat je altijd een cadeautje bij je bestelling krijgt. Ik kon dit keer kiezen uit een verassing en een paar afgebeelde items. Nu was ik wel erg nieuwsgierig en ging ik voor de verassing.  Dit zijn twee producten die ik normaal te prijzig vind om aan te schaffen en nu kreeg ik ze voor niks er bij ,wow !  Deze bodymilk is geparfumeerd met een licht zoetig parfum.  Hier is ook een parfum van te koop trouwens. Ik heb hier van al een aantal testers gehad en ik vind ze echt heerlijk ruiken.  De bodymilk ziet er ook chique uit met dat goud en wit. De lotion heeft een klik dop wat ik handig vind want zo raak je hem niet kwijt. Het gaatje waar de lotion uit komt is ook precies goed zodat je geen lotion verspilt. De lotion zelf is ook van goede dikte en niet al te vloeibaar wat ik erg prettig vind.  De geur is subtiel maar wel sterk genoeg en blijft zeker een tijdje hangen. Het maakt mijn huid ook erg zacht en gehydrateerd en da

Review : Yves Rocher Cherry Oil lipstick Litchi

Afbeelding
Litchi is een licht perzik achtig kleurtje met een sheer lipbalm effect. In de zomer vind ik het fijn dat een kleurtje niet zo heftig is en luchtig is zodat je gerust kan gaan zwemmen zonder lipstick die op je kin hangt.   Met deze cherry oil lipstick heb je hier geen last van aangezien deze kleur dicht bij mijn eigen lipkleur ligt, maar dan net wat lichter en met een mooi glansje.  De stick glijdt over je lippen en blijft een paar uur zitten. Hij voelt aan als een lipbalsem dus een maaltijd overleeft hij niet. Dit vind ik echter helemaal niet erg want de verpakking is erg leuk en daardoor pak ik de lipstick er graag nog een keertje bij. Ik ben groot fan van de cherry oil lijn en bezit er nu 3 kleuren van.  Ik vind ze zo tof omdat ze je lippen van een mooi maar niet al te heftig kleurtje voorzien , ze zacht zijn voor je lippen, heerlijk ruiken en er zo mooi uit zien. Ik zal deze lipstick dan ook iedereen aanraden. 

Review : Make up revolution lipstick - unicorns unite shade

Afbeelding
Ik ben dol op lipproducten en geen kleur is me gek genoeg af. Al vond ik ''shroom'' van lime crime wel echt een kak kleur.  Vandaag laat ik jullie  ''unicorns unite shade'' zien van make up revolution. Een lekker metallic kleurtje dat fijn aanbrengt, de lippen niet uitdroogt en gerust een paar uurtjes blijft zitten. Hij is niet super dekken maar dat vind ik juist wel mooi zo. Het is niet echt een kleurtje waar je lekker een naturelle look mee maakt maar voor een aparte fotd is hij zeker leuk. En het prijsje is haast nog leuker , slechts 1,49 bij  www.boozyshop.nl  .

Food of the day : Goulash vlees met rijst

Afbeelding
Heerlijk sudder vlees met paprika en zoete uien , afgeblust met een flesje rode wijn en water. Lekker met rijst.

NOTD : ''shine bright'' beautylabnl ft. Essence !

Afbeelding
Dit lakje dekt echt ontzettend goed. Mijn nagels waren namelijk zwart na het verven van mijn haar en bedekte mijn nagels  toch echt geweldig met slechts 1 laagje. Ik vind het een mooie frisse lente /zomer kleur..

FOTD : Beautylabnl. palette Ft. Essence - De glow must go on.

Afbeelding
Vol verwachting liep ik het het Kruidvat binnen en YES ze hadden de beauty blogger palettes.   Ik vond die van Serena het mooiste en nam deze samen met de bij behorende nagellak mee.  Ik was heel erg benieuwt naar ''de glow must go on'' en kon niet wachten om er alvast een look mee te maken.  Ik was echter zo enthousiast dat ik mijn wenkbrauwen wel vergeten ben te doen haha. Over het palette kan ik kort zijn :  Prachtige kleuren bronzer, de highlighter is perfect en de kleurtjes oogschaduw passen er goed bij. Al vond ik het geheel op  mijn ogenwel een beetje mat en bracht ik ook nog wat bronzer aan op het bewegend ooglid. verder draag ik:  miss sporty instaglow foundation Essence rebel mascara Essence eyeliner pen Ik ben blij dat ik dit palette heb weten te bemachtigen. Het enige minpunt wat ik weet te bedenken is dat het highlighter vakje zo klein is. Deze is namelijk zo mooi, daar wil ik wel een grote verpakking van !

Review : Lip duo ''pink coral'' Action

Afbeelding
Op zijn tijd hou ik wel van een coral kleurtje op mijn lippen en toen ik deze lip duo zag liggen voor slechts 0,99 ging hij mee naar huis.  Het is een roze/coral tint zoals de naam zelf al zegt. Aan de ene kant zit een lipstick en aan de andere kant een lipgloss.   Ze ruiken een beetje zoetig en gelukkig niet zo chemisch en vies. De lipstick brengt stroef aan en is mat. Velletjes worden extra geaccentueerd dus van te voren scrubben is wel een must. De kleur is gelukkig op te bouwen  en ik vind het een mooi fris kleurtje. De lipgloss brengt gemakkelijk aan en is goed gepigmenteerd. Deze glanst mooi en blijft ook prima zitten. Het is denk ik nog mooier om deze gloss over de lipstick heen te dragen. Al trekt de gloss wel een beetje in de lijntjes. Al met al ben ik best tevreden met deze lip duo en dat voor 0,99 !  

Shop tip : Bracelets Handmade

Afbeelding
Een hele tijd terug maakte ik zelf wel eens sieraden. Toch was ik er een hele tijd mee gestopt . Afgelopen dagen heb ik het weer een beetje opgepakt en heb ik een aantal armbanden gemaakt. Deze zijn ook te koop. De armbanden kosten tussen de 2,00 en 2,50.   Hier onder zie je een paar voorbeelden,voor meer info en meer soorten kun je terecht op :   BeautyxSpace Shoppie Ze zijn geschikt voor polsen vanaf 17.5 cm tot 23 cm. Mocht je eventueel een bredere of smallere pols hebben, kan ik misschien ook op maat gaan maken binnenkort.