Posts

Posts uit februari 8, 2015 tonen

Snack Emmertjes AH

Afbeelding
De Albert heijn heeft iets nieuws in het assortiment . Groenten en fruit in kleine emmertjes.  Hierdoor kun je ze makkelijk mee nemen in je tas en heb je een juiste portie bij je .  Ze verkopen onder andere, snoeptomaatjes,appelpartjes,komkommer stukjes,worteltjes ananas druiven en blauwe bessen. Het is super vers en de prijs is ook vriendelijk.  Een emmertje kost tussen de 0,89 en 1,19 gemiddeld. Tip : Kijk ook eens aan het eind van de dag, vaak zit er dan ook nog eens 35% korting boven op .  Ik ben vooral fan van de snoeptomaatjes en de blauwe bessen. Lekker fris en smaakvol, precies zoals het hoort. 

Review : Essence valentijns collectie blush .

Afbeelding
Al maanden kijk ik uit naar deze blush , en toen ik in Duitsland was greep ik er al net naast. Vandaag liep ik de kruidvat in en zag deze liggen en moest em meteen meenemen.  Hij heeft een mooie perzik/beige toon zonder shimmers!   En dat vind ik erg mooi .  Hij geeft een subtiele blos op mijn toch wel bleke huid en hij ruikt ook nog eens lekker zoet.  Ik ben er blij mee. Hier onder een voor en na foto. De blush is te koop voor 3,39.  Vandaag is er ook een actie bij Kruidvat dat je op essence make-up 50% korting krijgt op het tweede product dat je koopt.  Extra leuk :) 

#Lastminutevalentinesday Win actie !

Afbeelding
Sinds een tijdje maak ik sieraden en bij deze verloot ik een paar nikkelvrije handmade oorbellen met vleugeltjes. Vind je ze leuk ? Dan mag je op facebook   Beauty Space  liken en de status delen met de win actie . Morgen om 18;00 wordt de winnaar bekend gemaakt via de Facebook pagina.

NOTD : Frozen

Afbeelding
Vandaag een mua lakje frozen yoghurt als ik het goed heb en een crystal crush topper van Catrice. Persoonlijk vond ik het een leuke combinatie

NailStash.

Afbeelding
Yesterday all my pretties fell off the wall due some  wall drilling from the neighbors,   Lucky me nothing broke !   Today my father set the shelves back on the wall,   My nail station is whole again :D  Though it was pretty annoying to sorting them back on color and brand.   And my kitty is cute, he never touches them because he know he isn't supposed to .

Lipsmackers Collectie !

Afbeelding
Fijne lipbalsems die je lippen goed verzorgen en een heerlijke geur en smaak hebben , ik heb het over de lipsmackers, deze lippenbalsems hebben de geur en smaak van frisdrank en etenswaren. In sommigen zit zelfs SPF 24 . Al een aantal jaren spaar ik deze en ik heb er ook al een hoop versleten. Mijn favorieten zijn kiwi berry crush en coca cola cherry .   Kiwi berry crush heb ik zelfs drie keer omdat ik bang ben dat ik ooit zonder zit. hihi .  Ik heb er ook nog een aantal die niet op de foto staan ! Deze zitten in limited edition boxjes zoals 6 stuks van Paul Frank :) Ook heb ik een Biggie  en een hoop oude en dubbele [ strawberry banana] . Maar hier zijn enkele foto's van de ''normale'' sticks :) Verzamelen jullie ook iets?

The weird side of the internet #1 Slaaplekker?

Afbeelding
Merav Salush Eitan and Gaston Zahr ontwierpen dit aparte bed in de vorm van een vogelnest. Er zijn verschillende maten beschikbaar en wordt geleverd met verschillende soorten ei-vormige kussens. Het kleinste bed is voor 1 persoon en de grootste voor 16 personen! Dus zin in een apart slaapfeestje, is dit een leuke optie? Wat vinden jullie ? leuk of liever niet ? bron phealthblog .