Posts

Posts uit september 21, 2014 tonen

30 days lipstick challenge #Day 18 + Matching Nails

Afbeelding
Een action lipstick die de naam ''very berry'' draagt. Erg leuk dat ze aandacht besteden aan een naam ipv de lipstick gewoon een kleur nummer te geven. In combinatie met deze lipstick vond ik het leuk om ''for sher-bert '' op mijn nagels te dragen .  Ik ben niet zo'n fan van de textuur van het lakje [ te waterig en loopt snel in je nagelriemen] maar wel een mooie kleur.  

Ruil je beautystuff!

Afbeelding
Op Facebook kun je vaak je spulletjes wel kwijt. Je kunt ze gratis weggeven of voor een leuk prijsje verkopen.  Ook zijn er zat beauty hoeken waar je dit mag . Sinds een tijdje heb ik ook leuke hoeken ontdekt waar je je spulletjes die je niet gebruikt kunt ruilen. Een leuk concept waar je geen geld hoeft uit te geven [ behalve de verzendkosten dan] en waar jij voor je product een product terug krijgt die je wel wilt gaan gebruiken. De 2 groepen waar ik lid van ben zijn  beauty ruil   en Beauty Trade .  Het zijn allebei gezellige groepen met goede regels en beheerders.   Wat leuk zou zijn is dat jij ook lid wordt! Zo kun je dingen die je voor je blog hebt getest bijvoorbeeld, of gewoon nieuwe dingen die je nooit gaat gebruiken ruilen voor nieuwe dingetjes. 

30 days lipstick challenge # Day 17

Afbeelding
Ik draag hier ''mauve'' weer een action lipstick. Ik vind deze sticks gewoon erg fijn en omdat ze zo goedkoop zijn heb ik er dan ook een stuk of 10 van.

NOTD : Rimmel ''raw as night ''

Afbeelding
Een fel rode kleur die met 2 laagjes goed dekt. Dit is wel een lastige kleur om aan te brengen!

Review : Boom Boom Sinful Colors nagellak

Afbeelding
Als je mijn andere artikelen hebt gelezen weet je dat ik gek ben op Timbleberry van Sinful colors,  maar is dit ook zo met Boom Boom ?   Waar timbleberry perfect dekt met 1 laag en snel droogt doet deze lak dat helaas niet . Erg jammer want het is een mooie kleur .  De droogtijd is langzaam en je lak heeft 3 laagjes nodig om mooi te dekken . En als een lak meer dan 2 lagen nodig heeft draag ik hem eigenlijk niet vaak. Maar voor dit prachtige lakje maak ik graag een uitzondering !  Hieronder een swatch van deze prettie.

NOTD : Miss sporty 3D Texture nailpolish Black

Afbeelding
Toen ik deze nagellak zag wilde ik hem meteen hebben. via www.online-makeup.nl bestelde ik deze voor 1,99 . Bij deze site betaal je geen verzendkosten! Ik was erg benieuwt naar de dekking en of het liquid sand effect mat of glanzend zou zijn. Ik hoopte op glanzend en dat is hij dan ook zeker!  Hier onder zie je mijn swatches. Ik draag de lak over een witte base coat maar dat was achteraf helemaal niet nodig geweest. Hij dekt eigenlijk prima met 2 lagen.   En met de witte base coat met slechts 1 laag.  

NOTD : Catrice 01 Discreet

Afbeelding
Deze nagellak komt uit de ''thrilling me softly'' collectie en was een LM .  Het is een erg mooi nude kleurtje al vind ik hem niet helemaal bij mijn huidtint passen. Deze zat in de ''untried pile '' en besloot hem eens een kans te geven. Ik draag hier twee laagjes op mijn nagels.

Receptje van de dag. mini hartig taartje.

Afbeelding
Ik maakte van een paar simpele ingrediënten een hartig taartje.    Benodigdheden. * kaas * Salami *bladerdeeg * cupcake vorm * Schaar * oven Je begint met een plak bladerdeeg. Hier knip je met een schaar of snijdt je met een mes een cirkel van. Deze cirkel duw je in een cupcake vorm en vouw je tot een mini taartje.  Je bestrooit hem vervolgens met kaas en stukjes salami of iets anders dat jij lekker vind en legt de overige stukjes blader deeg als een ''deksel'' er boven op. Kwartiertje in de oven en klaar is kees.

30 days lipstick challenge # Day 16

Afbeelding
Een prachtige roze barbie kleur. Ik kocht deze lipstick voor 1,50 op Ebay van het merk Ubub. De lipstick ziet er niet alleen candy cane prachtig uit maar smeert ook fijn!  Verder blijft de stick ook lang op je lippen zitten en dat is ook een plus punt!

30 days lipstick challenge #Day 15

Afbeelding
Via een leuke ruil ontving ik ''be bombshell the one stick'' in de kleur ''sweetness'' een warme pinky taupe kleur zoals het merk zelf omschrijft.  Hij is inderdaad roze / taupe en heeft een mooie shimmer.   Ik vind de kleur op mijn lippen niet echt geweldig maar het zou een geweldige blush zijn!

Youtube of the week : CleverTV 9 Beautyhacks

Afbeelding
Geweldig leuk filmpje vind ik dit . humoristisch maar toch leerzaam als je deze dingen zelf nog niet wist.

NOTD : Catrice Alluring Pink.

Afbeelding
 

30 days lipstick challenge #Day 14

Afbeelding
Vandaag een paarse Action lipstick die de naam ''black currant '' draagt. Smeert goed uit maar gaat wel snel in de lijntjes zitten.

What's up for this week!

Afbeelding
What's up for this week!   Deze week komt er een artikel online over een gezichts masker van Dr. Van Der Hoog.  Louis vond dat het zijn taak was om het onmogelijk te maken product foto's te maken haha.  Ook zal ik een NOTD plaatsen met een mooie lak van Catrice.  En zal deze week de lip polish aan bod komen. [ en ja het is weer een rode kleur ;p  ] Verder  ga ik de banaan pannenkoekjes bakken waar iedereen zo over hyped! Ik ben erg benieuwt naar hoe ze smaken en of het me lukt zonder dat ze scrambled worden. Wat de week verder brengt laat ik lekker aan het lot over ;) Ik heb verder nog geen plannen en ook nog geen artikelen klaar liggen . 

Review : Jardins du monde showercream caribean coffee beans Yves Rocher

Afbeelding
Deze showercream ruikt naar koffie met choco er door heen. Lekker fris en fijn voor in de winter. De cream voelt fijn aan op mijn huid en laat een soort van beschermend laagje achter. Afgelopen tijd ben ik niet zo'n van meer van Jardins Du monde maar met deze showercream ben ik blij verrast! Het is echt een dikke caramelachtige cream en schuimt niet zo hard. Alsof je vla op je huid smeert hihi. Ik ben om! Deze ga ik zeker vaker aanschaffen. Ook de ingrediënten lijst valt best mee! Dat er siliconen in zitten vind ik zelf geen probleem.   Deze cream is ongeveer 3 euro en te koop bij www.yves-rocher.nl

30 days lipstick challenge #Day 13

Afbeelding
Vandaag draag ik een roze kleur van DA op mijn lippen. De kleur heet ''101shiny'' en glijdt als boter over je lippen. Ook heeft de stick een typische geur maar dit vind ik niet vervelend.  Wat wel jammer is dat hij niet lang blijft zitten en dat je eventuele velletjes duidelijk ziet. Deze stick koste 3,99.  

Sunday Chat! 1

Afbeelding
En toen was het alweer zondag. Nadat ik een gezellige avond met mijn vader en broertje heb gehad dook ik snel mijn bed in om vandaag weer naar de kermis te gaan. Er was ook een leuke glow paint show en aan het einde van de avond zaten Ingo en ik helemaal onder de verf! Hieronder valt het nog wel mee maar mijn haren waren aan het einde helemaal oranje en mijn schoenen zien nog steeds groen. Het was in ieder geval heel gezellig . Deze foto maakte mijn vader van ons . Nadat de kermis was afgelopen ben ik nog met wat vriendinnen een kroeg in geweest en lekker mee geblert met ''what's up'' van de 4nonblondes. Het was een leuke coverband maar hun naam is me helaas ontgaan.     Rond een uur of 1 dook ik mijn nest in . Mijn nieuwe katertje Louis vond mijn bed ook een leuke ontdekking haha. En verder heb ik een leuke link voor jullie. Ellen Fukkink is namelijk net begonnen met bloggen op haar beauty blog PureGloss en heeft een leuke how-to  makeup look onl

NOTD : Timbleberry & Confetti Cake!

Afbeelding
Mijn favoriete lakje van het moment is Timbleberry van het merk Sinful Colors. Deze kleur kun je zo intensief aanbrengen als je wilt maar dekt in principe met 1 laagje. Meerde laagjes maken de kleur meer koraal. Omdat ik een keer wat anders wilde dan alleen Timbleberry droeg ik er een paars kleurige topcoat met diverse chunky glitters er overheen die de naam confetti cake draagt. Het merk is Sally Hansen. Dit maakt mijn nagels net iets vrolijker vind ik zelf.

30 days lipstick challenge #Day 12 + Bij passende nails of the day.

Afbeelding
Jup vandaag weer een rode kleur , dit keer een framboos rode kleur van het merk MAX dat bij de action te vinden is.  Deze kleur had ik nog nooit gebruikt en was blij verrast van de houdbaarheid! Nadat ik een oliebol en frietjes had gegeten zag je de kleur nog steeds goed zitten!  Hier onder een foto van mijn lippen met deze kleur. Bij deze lipstick droeg ik ook bijpassende nagels. Ik gebruikte 1 laagje van ''Redvolution'' van het bekende merk Essence.  Deze lakjes zijn erg fijn vanwege de brede kwast en fijne dop. Met 2 laagjes zou deze lak perfect dekken. Rood draag ik niet vaak op mijn nagels.  Alleen mijn favoriete kleur TimbleBerry van sinful colors komt in de buurt van rood dat ik veel draag.