Posts

Posts uit november 15, 2015 tonen

Gedicht :Zachtjes

Zachtjes maar toch luid genoeg luister ik naar de stilte tussen ons geen golven tussen ons geen steen Zachtjes maar toch luid genoeg schreeuw ik in de leegte tussen ons alleen maar stilte tussen ons is geen geluid En ik wil alleen maar vragen hoe het nu met je is Ben je echt gelukkig Heb je het gevoel dat je wat mist? En ik weet niet uit te leggen wat ik nu echt zeggen wil misschien klopt mijn hart te hard misschien is het in mijn hoofd te stil?

Kiekjes Kieken #14 Rot op met die griep !

Afbeelding
Volgens mij ben ik vervloekt om steeds maar opnieuw de griep te krijgen dit seizoen. Ik zal het vast wel overleven maar prettig is het zeker niet .  Maandag bracht ik zo n beetje door in bed en op de bank met een deken en veel thee. Ik probeerde het berry delight masker van de HEMA waar nog een review over komt .   De nieuwe kruidvat thee munt & komkommer kwam ook goed van pas!  Dinsdag werd een beetje herhaling maar heb ik wel mijn best gedaan om nog een beetje te koken zodat ik genoeg binnen kreeg.   Ik ging ook nog eventjes een frisse neus halen . Woensdag helaas... nog steeds niet lekker en besloot om toch maar een dagje thuis te blijven. Tot zo ver geen spannende week. Dit super leuke mandje heeft mijn moeder gemaakt voor mijn konijn.  Zij verkoopt ook zelfgemaakte hangmatjes voor kleine knaagdieren. Hangmatjes voor ratjes Ik droeg weer een van mijn favoriete kleurtjes nagellak van Essence.  Afgelopen week is er natuurlijk iets verschrikkelijks geb

NOTD : Essence Miss Captain

Afbeelding
Deze lak heeft een fijn breed lakje waarmee de lak makkelijk mee aan te brengen is . De substantie is prima en de dekking ook.  Droogt snel maar bladdert ook snel af. De kleur is echter prachtig .

Review : HEMA masker Berry Delight

Afbeelding
De HEMA heeft al een tijdje nieuwe maskertjes in haar assortiment en aangezien ik er afgelopen week 3 voor 3,00 kon krijgen kon ik ze niet laten liggen ( normaal 1,50 p.s) Ik nam onder andere Berry Delight mee.  Een paars naar bessen ruikende glittervol klei maskertje. De verpakking is rond en zit vast aan een kartonnetje. Een verpakking bevat 10 ml. De verpakking is niet makkelijk open te scheuren maar daar hebben we een schaar voor . De geur komt je al snel tegemoet en het is makkelijk uit te smeren over je gezicht. De glitters schuren niet gelukkig. Het is een klei masker dat hard wordt maar is gemakkelijk af te spoelen na gebruik voelt mijn huid zacht aan en ik ondervind geen irritaties wat echter wel vaak het geval is met gezicht maskertjes. Ik ben erg tevreden en zal deze zeker een keer opnieuw aanschaffen.

Shop tips - Lipsmackers, Essence & De Action

Afbeelding
ChupaChup gaat in samenwerking met het merk Lipsmacker en begin 2016 zullen er lolly vormige lipbalsems uit komen in verschillende geuren en smaken . Op de facebook pagina van  Lipsmacker Nederland  is er al een voorproefje geplaatst. Ik ben erg benieuwt want ik ben ook fan van de eerdere samenwerking tussen de twee merken. Zover ik heb kunnen zien vind ik de kerst collectie nu al de beste Essence LE van het jaar. Veel berry kleuren en een hoop glitter. Ik zelf ben erg benieuwt naar de lipsticks en de nagellakjes. De blogs staan er al bol van dus hier wijdt ik niet te veel over uit .  Ik ben nu al fan ! De Action heeft elke week nieuwe aanbiedingen en deze week zat er een leuke aanbieding tussen voor bijv. sinterklaas of kerst.  Een dove of Axe giftset voor 2,99.

Web tip : Hangmatjes voor ratjes !

Afbeelding
Mijn moeder verkoopt (tijdelijk) handgemaakte hangmatjes, inkruip zakken ,wigwammen en mandjes voor kleine knaagdieren zoals ratjes,hamsters,muizen,fretjes of kleine konijnen/cavia's .  Deze zijn voornamelijk van fleece stof en zien er echt super schattig uit . Meerdere formaten zijn mogelijk en de prijzen gaan vanaf 2,00.  Hangmatjes voor ratjes    Er zijn veel dingen mogelijk en het gaat om aanvraag. Er zijn diverse voorbeelden te vinden op de facebook pagina. De kosten en verzendkosten verschillen omdat het op maat en gewicht gaat. Dit mandje heeft een diameter van 26 cm en heeft mijn moeder voor mijn konijn Dirk gemaakt . Dit is dan een groter mandje, het kan natuurlijk ook een stuk kleiner. Voor dit soort mandjes betaal je slechts 5 euro. Lekker budget als je toch iets leuks voor je huisdier wilt !

Gedicht : The silent storm

The silent storm  You are so uptight. Your heart is closed. You will never open up That's the lifestyle you chose. And it feels like rain. when I see you try to hold back your tears. And all these white lies. They still can't conquer your fears.

Recept : kip ku lu yuk

Afbeelding
kip ku lu yuk  is een chinees gerechtje dat je vaak  bij de afhaal chinees kunt bestellen. Echter vind ik deze nogal duur en besloot ik ze zelf te maken. De volgende ingrediënten zijn voor 1 portie . 50 gram bloem 30 gram zelfrijzend bakmeel 20 ml olijfolie 100 ml water.  1 kipfilet Je klopt de mix door net zolang tot het een vla structuur heeft maar dan net iets dunner. Voeg ook een snufje zout en peper toe voor extra smaak. Laat de mix vervolgens ongeveer een  half uurtje staan en snijdt intussen de kip in kleine blokjes. Als je pittige kip wilt kun je deze vantevoren ook nog kruiden . Ik gebruik 1 kipfilet. Zet een pan op met olie of zet je frituur pan alvast aan na een kwartiertje wachten. Frituur 6 stuks voor ongeveer 6 minuten. Serveer er een eggroll en champignons bij. Eet smakelijk !

Review : Kruidvat thee Fresh munt & komkommer

Afbeelding
Kruidvat heeft meerdere smaken nieuwe thee van het eigen merk uitgebracht en de komkommer en munt smaak trok mij wel aan.  De verpakking is leuk en speels en de thee zit gewoon in een simpel  zakje.  De smaak is fris en zoet en ook goed te drinken voor mensen die niet van thee houden door de toegankelijke smaak. Deze thee zou koud ook heerlijk te drinken zijn. Er zitten 20 zakjes in een verpakking en per 100 ml zit er slechts 1 calorie in .  Te koop bij kruidvat voor 0,99 .

Recept : Cake met Danio limoen & kokos kwark

Afbeelding
Ik ben gek op cake maar niet zo dol op alle extra boter, suiker en eieren die daarmee gemoeid gaan. Daarom bedacht ik een gezondere versie van een cake waarbij ik kwark gebruik in plaats van eieren en slechts 10 gram boter.  Om de cake een aparte smaak te geven gebruik ik Danio kwark met limoen en kokos smaak. * 10-15 gram boter * 50-60 gram bloem *50 gram zelfrijzend bakmeel * Danio kwark limoen & kokos  Ik gebruik een kleine ovenvaste schaal gekocht bij de action. Je neemt ongeveer 50 gram zelfrijzendbakmeel, voegt hier de boter bij toe en 50 gram bloem. Je mixt dit geheel goed door . Daarbij neem je 5 grote eetlepels kwark en roert deze er 1 voor 1 doorheen zodat het beslag luchtig blijft. Is het beslag nog te nat?  Doe er dan nog een eetlepel bloem doorheen. Vervolgens gaat je cakeje zo n 25 minuten in de oven op 200 graden.  Is hij dan nog niet klaar? dan kan je cakeje er nogmaals 10 minuten in, om verbranding te voorkomen zet ik de oven dan iets lager

NOTD : Eyeko Tea Rose

Afbeelding
Deze lak van Eyeko heb ik al een hele tijd in huis en heb hem al vaak gebruikt. Vandaag eens tijd voor een notd.  Ik draag 2 laagjes . De lak droogt snel , glanst goed en blijft prima een paar dagen zitten zonder base en topcoat.

webshop tip : MostcutestNL

Afbeelding
Mostcutest.nl  is een kawaii webshop die allemaal schattige spulletjes verkoopt. Ze verkopen plush, japans snoep, schrijfwaren en allerlei andere schattige spulletjes.  De levering is snel en de service is goed. Binnen 1 dag had ik mijn bestelling al binnen en de verzendkosten zijn ook nog eens laag. 2,95 voor brief post en 4,95 voor pakket post. Ik bestelde hello kitty aardbeien cookie sticks die gewoon heel aankwamen en  een setje block notes. Gewoon goede kwaliteit en als extraatje zat er een leuke panda kaart bij . Ik ben fan , en zal zeker nog een keer een bestelling plaatsen.

FOTD b-day look & koelere haartint met wash in wash out .

Afbeelding
Ik droeg eens een andere look als normaal. Een zilveren look met een glitter touch. Op mijn gezicht draag ik : Oriflame smoothie foundation porcelain Catrice nude powder Blush matte Essence wenkbrauw potlood Rimmel. BB cream Vichy Op mijn ogen draag ik : ''silver'' oogschaduw max & more highlighter en mat bruine kleur uit het ''in the nude '' palette van w7. mascara Yves rocher  sexy pulp mascara lash princess Essence mascara miss punky l'oreal zilveren oogschaduw als oogpotlood liquid eyeliner Essence . Op mijn lippen draag ik  lippenbalsem van Balea. Mijn haren heb ik weer een koelere tint kunnen krijgen door de wash in wash out shampoo van de kruidvat 10 minuten langer in te laten trekken dan als op de verpakking staat. Ook heb ik ze gestijlt.