Posts

Posts uit augustus 16, 2015 tonen

Kiekjes Kieken #1

Afbeelding
Afgelopen week heb ik niet erg veel gedaan maar ik heb wel veel snap shots genomen... Bij deze laat ik jullie de leukste kiekjes zien. Ik maakte een lekkere pasta met ham, gebakken ei , tomaat en courgette. Deze variatie is zeker voor herhaling vatbaar. Ik knuffelde lekker met mijn konijn Dirk en maakte een foto van een slapende Louis. Ook testte ik wat nieuwe/ongebruikte lakjes en pakte ik er ook wat oude favorieten bij.   Jaaa er was regen ! resultaat : Plof haar.  Ook probeerde ik een nieuwe make-up look uit maar ik vind het maar niks. En ik vond dat het tijd wordt voor een grote opruiming en onderstaande lipsticks gaan in de sale . voor 2 inc. verzending binnen NL heb je al een lipstick.  interesse? zoek dan contact op  BeautySpace FB  . En nog meer nagellak !  Ik was donderdag en vrijdag bij mijn vader en daar hebben we gezellig nog een paar films gekeken met mijn broertje.  M

NOTD : Soft Metal Turn the lights on - Essence

Afbeelding
Dit prachtige lakje van Essence turn the lights on heeft een metal effect en dekt mooi met twee laagjes. De subtiele shimmer maakt het lakje speciaal . De kleur is ook apart.

NOTD : Miss Captain ! Play with my mint - Essence

Afbeelding
Miss captain en Play with my mint zijn twee lakjes van Essence .

NOTD: Icy fairy

Afbeelding
Voor deze notd gebruikte ik de color intensifying base coat en de topcoat ''icy fairy'' .  De lakjes zijn beiden van Essence en van beiden gebruikte ik 1 laagje. 

NOTD : ever green

Afbeelding
Dit lakje van Essence is eigenlijk een thermo lakje . Helaas is het effect zo kortdurig dat ik het niet heb vast kunnen leggen.  Ik draag hier een enkel laagje. De lak is volgens mij niet meer te koop.

NOTD : Rimmel London Salon Pro - Fondant Fancy

Afbeelding
Dit aparte kleurtje zag ik maanden terug al bij de Action liggen en nam hem toen voor enkele euro's mee. Ik heb hem toen enkele malen gebruikt en toen belandde hij al op de plank.  Met dit druiligere weer had ik wel zin in een herfst achtig kleurtje en werd het dus Fondant Fancy dat nu op mijn nagels zit.   Ik ben erg te spreken over dit lakje , met 1 veeg zijn je nagels gelakt [ behalve je duimnagel omdat die groter is ] vanwege het handige kwastje dat schuin afgerond is.  Met slechts 1 laagje geeft hij een perfecte dekking, droogt goed en blijft ook nog eens dagen zitten.

Web tip : Nagellak-tisch

Afbeelding
'' Nagellak-tisch [FB]  wordt beheerd door Carolien. Zij plaatst zeer regelmatig leuke en aparte nail arts . Hier laat ik je enkele recente foto's zien . Neem zeker eens een kijkje op  de Nagellak-tisch site .