Posts

Posts uit juli 26, 2015 tonen

NOTD : Color Club lakje

Afbeelding
Vandaag laat ik jullie het tweede lakje zien van color club die ik kocht op de markt.  Ik draag hier 1 laagje. Het is een apart lakje met een snelle droogtijd.

NOTD : Gras Groen Camouflage

Afbeelding
Kennen jullie het merk perfect touch al ?  Dit goedkope merk is te koop bij de big bazaar en is dierproef vrij !  Een tijdje terug kocht ik een aantal lakjes en vandaag laat ik jullie nummer ''7'' zien.  Een mooi gras groen lakje, en een topper van Essence  ''rebel'' .  Van perfect touch draag ik 2 laagjes , de droogtijd is normaal.  ''rebel'' droogt wat minder goed .  ''7'' kostte 0,99 en ''rebel'' 1.89  . De dekking van perfect touch laat wel wat te wensen over. Echter dekten de andere kleurtjes van dit merk wel gewoon goed.  

Win actie schattige uil oorbellen.

Afbeelding
Like en deel de foto die op   Facebook van BeautySpace   staat en win deze schattige oorbellen .  Ergens volgende week wordt de winnares bekend gemaakt. 

Food of the day # Groentesoep Anders.

Afbeelding
Ik ben zo'n persoon die alles in de soep flikkert wat ik maar kan vinden op het moment. Ik heb geen vast recept , maar de soep zit altijd bomvol met groenten. Wat heb ik hier gebrouwd? * Bouillon kuipje rundvlees * Kippenbouillon * Gehaktballetjes * Soep groenten zakje Aldi  Als ik soep maak betekent het meestal dat er meer groenten en vlees in zitten als daadwerkelijk soep zelf hihi maar het wordt altijd met smaak gegeten.

Favorieten # Juli

Afbeelding
Ook deze maand heb ik weer wat ''nieuwe'' favoriete producten. Het staat tussen haakjes omdat ik wat oudere producten heb herontdekt. Ook kocht ik een aantal nieuwe spulletjes en die heb ik ook met regelmaat gebruikt. Verder heb ik ook een favoriet drankje [her]ontdekt! Ten eerste deze mooie lakjes. ''macarena mint '' van Essence Arriba collectie en ''the black cat''  een matte latex lak ook van Essence. Beiden heb ik meerdere malen gedragen afgelopen maand en dat komt bij mij eigenlijk bijna nooit voor omdat ik elke dag een ander kleurtje wil uitproberen. De lakjes dekken goed en drogen snel en dat vind ik dan ook belangrijk in een nagellak.   Way to go Essence !!    Verder verkoopt de Jumbo hier ein-de-lijk   Arizona Ice tea en ook nog eens een stuk goedkoper dan dat het eerst was. Dit kleurrijke flesje is makkelijk mee te nemen, blijft redelijk koel door het bruine plastic en smaakt heerlijk fris en zoet tegel

Swatches Make-up Max & More Action Duo oogpotloden en contour stick !

Afbeelding
Vandaag swatch ik 2 producten die ik kocht bij de action. Als eerste de duo-oogpotloden :   Op de verpakking staat dat de potloden een creamy substantie hebben waardoor je makkelijk te werk kunt gaan.  1 kleine veeg is genoeg voor een gepigmenteerde streep .  Hier zie je de vier kleuren , turquoise,black,green,pearl.  Voor deze kleurtjes betaalde ik 0,49 .  Ook kocht ik de contour stick.  Een dubbel zijdige stick met aan de ene kant een higlighter en de andere een bruine matte kleur. De kleuren zijn subtiel en zijn op te bouwen op de huid. Deze stick kostte 0,79 cent De swatches van het wenkbrauw poeder en de lipstick/lipliner combo laat ik jullie ook snel zien! Dus hou deze blog zeker in de gaten :)

Mini make-up shoplog Action ! # new products

Afbeelding
Ik was vandaag in de action en tot mijn verbazing hadden ze van M ax & More  het huismerk van de action , een heel nieuwe make-up lijn, van nieuwe lipstick kleuren tot nude en smokey oogschaduw palettes en mascara's tot  gel eyeliners. Ook zag ik meerdere tinten wenkbrauw poeder liggen en natuurlijk nam ik een setje mee om te proberen. Verder nam ik een pink nude achtige lipstick met bijpassende lipliner mee en zelfs een contour stick had de action in haar assortiment!  Ik ben heel erg nieuwsgierig naar deze producten en natuurlijk ook naar de duo oogpotloden die  ik heb meegenomen .  Verder nam ik nog reinigingsdoekjes en nepwimpers mee. In totaal was ik 4,40 kwijt voor :   contourstick,duo-oogpotloden,wenkbrauw poeder , doekjes, nep-wimpers. Uiteraard ga ik deze producten snel testen ! Be continued .  De foto's zijn even snel gemaakt omdat ik jullie het zo snel mogelijk wilde laten zien . Uiteraard volgen er betere foto's.

FOTD : Brown Smoke

Afbeelding
Voor deze fotd gebruik ik het vanity palette van Wet N Wild. Deze is voor 0,89 te koop bij de action ! Ik gebruik de mat bruine kleur en blend het uit met een blending kwast. Verder gebruik ik volume mascara, lipstick en liquid liner van Essence, oogpotlood en wenkbrauw potlood van de Action en de bronzer is van W7.

NOTD : Colorclub holo

Afbeelding
Dit lakje kocht ik op de markt en ik kan verder geen naam of nummer vinden op het flesje. In elk licht ziet het lakje er anders uit . Er zitten gouden roze en paarse glitters in en het lakje heeft een holo effect.Hier draag ik twee laagjes.