Posts

Posts uit november 26, 2017 tonen

Opgemaakt #week 49 # november 2017 Veel Balea !

Afbeelding
Deze week heb ik nieuwe producten uitgeprobeerd en heb ook mini's & samples opgemaakt. Als eerste heb ik 2 producten van wat maakt je mooi opgemaakt. De peach showersmoothie scrub welke heerlijk fris zurig rook & de black head cleanser. Laatst genoemde was ik niet erg enthousiast over . Ik maakte een maskertje op uit de Balea advent kalender. Ook uit deze advent kalender maakte ik deze mini showergel op. Ik maakte ook weer wat wax melts op van  Intenscent.  Er ging ook een handzeep op van Balea, jullie merken het vast al wel, ik ben dol op dit merk. Er ging namelijk ook nog een haar masker op van dit fijne merk. En als laatste dit naar appeltaart ruikende maskertje van de nieuwste limited edition. Helaas reageerde mijn huid hier super slecht op. 

Review : BALEA no drama lama duschegel & tuchmaske

Afbeelding
Ik was bij de DM en in snel trein vaart ging ik er doorheen omdat ik eigenlijk alleen voor de black friday box & de advent kalender kwam. Toch kon ik het niet laten om ook een douchegel van de no drama lama limited edition mee te nemen en de sheet mask ging ook mee naar huis. De douchegel kostte maar 55 cent en de sheet mask  95 cent. De producten zien er heerlijk kerstig uit en ruiken naar appel taart. De douchegel is heel erg zoet, hier moet je maar van houden! Hij ruikt naar kruidige appeltaart met een hintje kaneel vind ik zelf. De substantie is prettig en de werking is zoals ik gewend ben van Balea, hij doet wat hij moet doen en laat mijn huid zacht aanvoelen. Of ik me hier voor altijd wil gaan wassen? Nee, de geur ben ik waarschijnlijk na december al weer zat. Maar hij is dan gelukkig ook limited edition. Over het masker kan ik kort zijn,binnen 1 minuut brandde mijn huid als een gek en de volgende dag zat mijn gezicht onder de pukkels. Een no-go voor mij.

Recept : Banana pumpkin cake !

Afbeelding
Het is pompoenen tijd! En toen ik een flinke voor 2 euro scoorde wist ik nog niet precies wat ik er mee wilde doen. Ik besloot hem in stukken te snijden en er de volgende dingen mee te maken : Pompoen smoothie  Geroosterde pompoen uit de oven pompoen banaan cake  pompoen soep Vandaag geef ik het recept voor de pompoen banaan cake. Extra pluspuntje : suikervrij! Hij is ook lactose vrij. Wat heb je nodig :  Blender ( optioneel) 50gr bloem 50 gr zelfrijzendbakmeel 2 eieren 100 gram pompoen 2 bananen 150 ml melk  ( ik gebruikte lactosevrije) scheutje olie of wat boter Specerijen, ik gebruikte koek kruiden.. Ik kook eerst de pompoen en intussen doe ik de bananen, scheutje olie, eieren en de melk in de blender.  Als de pompoen gekookt is doe ik deze ook erbij. Als je een egaal mengsel hebt kun je het bloem en meel gaan toevoegen & de specerijen. Je hoeft niet bang te zijn dat het een dik deeg word want de blender houdt alles vloeibaa

Black Friday haul 2017

Afbeelding
Altijd handig als je een week voor Black Friday jarig bent! Ik kocht dit jaar weer wat leuke dingen voor mooie prijsjes!

Unboxing : Black Box ! DM

Afbeelding
Omdat het black friday was , had de DM boxen te koop met 5 producten voor 5 euro. Het waren dan boxen met de favoriete producten van bloggers en als ik het goed heb ging er ook nog 5% naar een goed doel. Ik kocht de box van Blogger Maren.  Ik ken haar verder niet maar het was erg druk en heb gewoon de eerste de beste box gepakt die ik zag. De producten waren goed verpakt in een stevige doos met piepschuim. Als eerste vis ik er een beauty conzentrat serum uit . Dit zijn 5 ampulletjes met een waarde van 0,95. Helaas bevat deze hyaluron zuur, maar ik heb hier thuis altijd een andere versie van en ik weet dat het een fijn product is.    Als tweede zie ik een black head porie mask. Ook hier zit een stofje in waar ik niet tegen kan. De waarde is 9,95 Als derde vind ik een bodylotion met kersenbloesem geur van Nivea. Ik ben gek op deze geur en deze fles komt wel van pas deze winter. Als vierde een soort van douche peeling van Kneipp. Ik ben erg benieuwt na