Posts

Posts uit november 9, 2014 tonen

It's my B-day !

Ik ben alweer 20 jaar geworden , wat gaat de tijd toch snel. Het is nu echt gedaan met tiener jaren en ik zal toch echt ''volwassen'' moeten worden. Maar ach, who counts ? Leeftijd is een getal, doe lekker waar je zin in hebt zolang je jezelf maar upgrade en doe zo gek als een deur gewoon omdat het kan, ook al zo'n ''foute'' zin. Vanmiddag en morgenmiddag vier ik mijn verjaardag met familie en vanavond komen er nog vriendinnen langs voor een ouderwets gezellig feestje. Morgen zal ik ook een FOTD : B-Day look plaatsen  en ook een foto van hoe mijn nagels er vandaag uit zien Cadeautjes zal ik natuurlijk ook bespreken. Voor nu ?  LET'S PARTY

NOTD : A girls night out

Afbeelding
''A girls night out '' van Essence heb ik al eens eerder gepost, maar vandaag pakte ik hem er weer eens bij en combineerde hem met een gouden striper gekocht op Ebay. Helaas zijn mijn nagels niet in top conditie op het moment en heb ik ze moeten kortwieken.   Toch wil ik wel graag foto's blijven posten :)    

Reminder : Win Actie Infinity Armband

Afbeelding
Reminder! Je hebt nog tot zaterdag 15 november 0;00 uur s 'nachts  om mee te doen ! * Laat hier een reactie achter dat je meedoet. * Volg me op 1 of meerdere onderstaande links [ meer links is meer kans] Twitter Facebook Bloglovin Pinterest De winnares wordt 16 november bekend gemaakt in een artikel. 

Follow me !

Afbeelding
Ik zal even op een rijtje zetten waar je me allemaal kunt volgen .  Niet op elke pagina komt het zelfde te staan en er komen ook wel eens aparte win acties voorbij :)  Ik heb al eerder zo n artikel geplaatst maar nu is hij ge updatet . Sinds vandaag ben ik lid van Twitter Ook heb ik een pagina op Facebook Je kunt me volgen op Bloglovin En op Pinterest Verder kun je lid worden van deze Facebook groepen Sieraden & Beauty eenmaal..andermaal... Sieraden & Beauty OP=OP Sieraden & Beauty

FOTD : BudgetProof

Afbeelding
In deze face of the day laat ik jullie een budget look zien. Op de bb cream na is alles budget namelijk! Wat ik draag :   Bruin en roest tint uit het 2.49 palette van de Action ,  Liquid eyeliner essence 2,29, blush 0,89 Action, Mascara 3,39 Essence, bb cream Yves rocher 17,00 [ ik kreeg hem gratis bij een bestelling ]  en de lipbalsem BlackBerry van Yves rocher 1,95.  Ookgebruik ik poeder om mijn gezicht mooi mat te krijgen van Essence 3,99.

Yves Rocher Kerst Collectie

Afbeelding
Jaaaa eindelijk heeft Yves Rocher haar kerst collectie uitgebracht.  Sommigen geuren zijn nieuw en anderen nog van vorig jaar.   Ik kocht 2 handcrèmes, 2 showergels, 2 lipbalsems en 2 mokken.   Hieronder laat ik je de producten zien . Alleen de mini handcrème BlackBerry staat niet op de foto helaas. Die is al bijna op en hij ruikt echt heerlijk! Als eerste laat ik jullie de lipbalsems zien. Ik heb de BlackBerry variant die heerlijk romig is en een diep paarse tint op je lippen achter laat. Hij ruikt lekker naar bessen en bramen en blijft lang zitten. De tweede is gewoon een ordinaire lipbalsem zoals we gewend zijn en heeft een sinaasappel choco geurtjes. Beiden kosten op het moment 1,95. Ook kocht ik 2 showergels . De ''choco sinaasappel'' en ''blackberry'' variant.  Ze schuimen heerlijk en je huid voelt lekker zacht aan. Verder laten ze nog een paar uur een subtiele geur achter op je lichaam. Deze geven echt een winter gevoel. De showergels kosten ook 1

Louboutin nagellak 675 dollar Hype !

Afbeelding
De prijs van de nagellak van Louboutin was schokkend in de beauty wereld. De nagellak bedraagt maar liefst 50 dollar [ omgerekend 45 euro] voor maar 13 ml.  Toch weerhield dit vele klanten niet om een potje aan te schaffen .  Maar nu heeft de beste man het wel heel bont gemaakt! Het merk verkoopt nu flesjes nagellak voor maar liefst 675 dollar ! [ ongeveer 590 euro ]   De reden :  De flesjes zijn hand belegt met 1.800 stras steentjes.   Zo veel is strass niet waard om de prijs zo omhoog te gooien.  En toch zijn er nog normale mensen zoals jij en ik die hun bankrekening plunderen en een maandje op een stokje kauwen omdat ze perse deze nagellak willen bemachtigen. Iedereen zijn eigen keus maar ik zou het niet eens overwegen om een nagellak van 45 euro aan te schaffen , laat staan 590 euro  [ ongeveer] Wat vinden jullie van deze hype?

NOTD : Frozen Rain

Afbeelding
Ik gebruikte een witte nagellak van Essence en de Essence effect topper die staat afgebeeld op de foto . Slechts 1 laagje wit heeft een volledige dekking! Ik ben fan

Cupcake Owl Love

Afbeelding
Ik ben gek op schattige spulletjes , vooral als het met beauty te maken heeft. Ik kocht deze uil lipbalsem voor een euro bij Kruidvat en vind hem super leuk. De andere cupcake lipbalsems spaar ik en heb ik gekocht of gekregen. Alsof dit al niet schattig genoeg was zag ik ook nog een handcream voor 1,99 ! Hij heeft een heel fijne subtiele kokos geur, trekt snel in en is niet vettig. Mijn handen voelen super zacht aan en de cream doet precies wat hij moet doen. De producten zijn erg kitsch maar daar houdt ik wel van . Nu nog een leuk plekje vinden waar ik ze kan uitstallen hihi.

Favorite series!

Afbeelding
Ik kijk vaak series en een paar hiervan vind ik echt mooi om naar te kijken  . Zoals Kyle XY.  Hij is met menselijke genen gekweekt uit een kweekbak. Vervolgens beleeft hij allemaal avonturen zodra hij ontwaakt in een bos .Hartverscheurend en hartverwarmend. Once Upon a Time is een sprookjes serie, maar dan anders. Het is drama,comedy,actie,romantisch en thriller in 1 . Het verhaal wordt verteld uit verschillende perspectieven. Ook ben ik fan van de dokters serie Grey's Anatomy. Je neemt een kijkje in het leven van de hoofdpersonen als dokter, maar ook als ,moeder,zus,dochter enz.. En ook American Horror Story vind ik erg leuk en spannend om naar te kijken. Het is inderdaad pure horror, maar wel compleet onvoorspelbaar . Elk seizoen staat op zichzelf en de hoofdrol spelers keren steeds terug in een andere rol. Erg leuk en eng. Welke series vinden jullie leuk?

NOTD : Pink me !

Afbeelding
Dit lakje kost maar 49 cent !  1 laagje is voldoende en de droogtijd is ook nog eens super snel.  Aangezien ik elke dag mijn nagellak verwissel weet ik niet hoe lang hij blijft zitten maar dit vind ik dan ook geen pre . ''Cherry Pink'' van MAX  [ Action ] Helaas even geen camera in de buurt maar de volgende keer is hij weer aanwezig :)