Posts

Posts uit februari 26, 2017 tonen

Positief zijn over jezelf !

Afbeelding
Wat is je talent ? Waar ben je goed in? Waar ben je trots op? Van die simpele vragen waar je meestal geen antwoord op hebt. Soms uit bescheidenheid,soms omdat je het antwoord niet weet. Toch blijven we elkaar deze vragen stellen. En hoe grappig is het, dat als we de kans krijgen onszelf meteen omlaag halen als we de vraag ''Waar ben je niet goed in'' voorgeschoteld krijgen ? Daarom daag ik je uit enkele punten op te noemen waarvan jij vind dat je er goed in bent, trots op bent of waar jij getalenteerd in bent. Zelf vind ik het altijd lastig om hier antwoord op te geven , maar ik heb het toch gedaan :)  Waar ik trots op ben :  Ik kan trots zijn op verschillende dingen, bijvoorbeeld als een make-up look goed is gelukt,of als ik een leuke reactie krijg op een blog artikel. Ik ben ook trots op hoe ik bepaalde dingen aan pak of als ik een lekker gerecht heb gekookt en anderen dit ook lekker vinden. Waar ik goed in ben : Bepaalde dingen onthouden

Opgemaakt #week 9 #Februari 2017

Afbeelding
Ook deze week heb ik weer een paar producten opgemaakt. Waaronder dit haarmasker van de Wibra, het is een blauw/paars masker met een botersubstantie die mijn haar ontdeed van een oranje gloed. Erg fijn spul. Deze schaf ik de toekomst zeker weer een keer aan als hij dan nog te koop is .

Budget tip : Goedkope luchtjes bij de Action

Afbeelding
De Action weet mij telkens weer te verrassen en vandaag had ik wel een hele leuke vangst, namelijk twee budget geuren in een super leuke verpakking.  De groene is lekker fris maar toch met een warme noot. De roze is gewoon erg fris met wat zoetigheid er doorheen. Ze kosten 1,59 per stuk en zitten in een super schattige verpakking. Als je het luchtje opspuit ruik je eerst vooral een alcohol geur maar deze verdwijnt al snel waarnaar je een aantal uurtjes lekker ruikt. 

NOTD : Essence- outta space is the place

Afbeelding
Outta space is the place is een milky achtig lakje met een glow in the dark effect. Hij dekt met  twee laagjes maar de lak is eigenlijk net iets te dik om mooi egaal te dekken. Je krijgt snel deukjes en de droogtijd is echt te lang. Na een kwartier is de lak namelijk nog steeds zacht. Jammer, want wel een mooi kleurtje met grappig effect.

Kruidvat haarmasker Oil & Rescue

Afbeelding
Onlangs was ik bij het Kruidvat op zoek naar een haar masker aangezien ik nog niet in Duitsland was geweest voor mijn geliefde Elkos haar kür .  Qua ingrediënten en qua verpakking lijkt dit masker van het Kruidvat er erg op dus nam ik hem mee. Hij kost 1,79 en er is ook een bijpassende shampoo,conditioner,anti-klit spray en een verzorgende crème. De substantie is een erg dikke crème, niet zo lobbig als die van Elkos. Dit komt omdat hier meer oliën in zitten en bij die van Elkos zit meer shea butter. De tube heeft een klik dop en je kunt dit product gemakkelijk tot de laatste druppel op maken. Het masker ruikt heerlijk en smeert gemakkelijk uit . Na gebruik voelt mijn haar heerlijk zacht aan en is mijn haar ook direct minder pluizig. De geur blijft ook een tijdje hangen en dat vind ik altijd wel lekker . Ik vind het een fijn masker maar niet perse beter dan die van Elkos die 0,89 kost waar ook nog een UV filter is ingebouwd en siliconen vrij is . Toch zal ik deze wel opnieuw kopen

Review : Action lipkit deep nude

Afbeelding
De lipkits zijn helemaal populair en nu heeft ook winkelketen Action  met haar eigen merk max & more een lip kit uitgebracht. Ik heb ze gezien in 3 kleuren , classic red, wine red en deep nude.  Vandaag laat ik deep nude aan jullie zien.