Posts

Posts uit februari 24, 2019 tonen

Lunch ideeën #7 Simpel !

Afbeelding
Zolang er een beetje afwisseling zit in mijn lunches vind ik het leuk om te ze hier te delen. Waar ik de afgelopen tijd vooral mijn best deed om voorraden op te maken, heb ik nu juist weer boodschappen gedaan, en nam ik ook nieuwe dingen mee om uit te proberen. Deze keer is het vooral simpel en niet perse super gezond. Bij een Turkse supermarkt kocht ik deze knoflook worst gemaakt van kip en haan. Ik at er een cracker met avocado bij , macadamia noten & wat mango. Een aardbei ( had er al een paar op ) een wrap en een stripkaas. Simpel en lekker. En semi gezond. Niet zelf gemaakt, maar gekocht bij de vers afdeling van de supermarkt. Een broodje met brie,honing en sla. Een tosti met ham en kaas, een babybel rollop & tomaatjes,mozarella in olie met kruiden.

What's for dinner? ( nieuwe rubriek ! )

Afbeelding
In deze nieuwe rubriek laat ik zien wat ik heb gegeten als avond eten .  Er verschijnen 3 opties per artikel.  Dit kan vegetarisch zijn, maar ook vis en vlees komen aan bod. Ik probeer een keer per week vis te eten, een paar keer vegetarisch en een paar keer met vlees. Dit werkt het beste voor mij, en voor mijn portemonnee. Heerlijk, een stuk verse kabeljauw !  Samen met zoete aardappel slierten, shitaki, sojabonen en paprika een fijn gerecht. Ik maakte er ook nog een mango salade bij met munt,basilicum,limoen,veldsla en frambozen. Simpel, maar smaakvol.   Kip in piri piri saus en witte rijst. Geen grote honger, en de groenten waren al binnen bij de lunch van die dag. Een ''bakjes'' dag.  Wat lasagne dat ik nog had staan. Erbij, had ik nog een salade ( niet op de foto). Dit is een versie met tomaten,basilicum,peper & gesmolten kaas en een klein beetje gehakt.

What the (f)ood - Review ''De gegrilde kip'' In Winterswijk.

Afbeelding
Sinds een tijdje zit de ''Gegrilde Kip'' in het centrum. Zoals de naam al zegt kun je er veel gegrilde kip producten halen maar voor een stamppot of een nasi schotel draaien ze hun hand ook niet voor om. De prijzen zijn prima & wekelijks is er een andere aanbieding. Ik wil minimaal 3 producten proberen voor ik een beoordeling geef. 26 januari bestelde ik spareribs en een kip spies met pindasaus. De spareribs zijn goed gekruid, lekker mals en vallen zo van het bot af. De piri piri marinade is goed ingetrokken en niet zo mier zoet als sommige restaurants ze reserveren. Voor ongeveer 4 euro heb je een prima bordje vol ! Over de smaak,versheid en prijs ben ik dus zeer tevreden. Hier boven zie je de mini kip spiesjes met pinda saus welke ik op 24 februari bestelde. Deze smaakten hetzelfde als de grote kip spies. De saus is licht pittig en niet al te zoet. De kip is perfect gegaard en heerlijk mals. De kip in piri piri saus was super pittig maar

Review : Action Cuticle mask cucumber

Afbeelding
De Action heeft sinds kort nagel riem maskertjes te koop. Is het een gimmick of is het wat? Je leest het hier onder ! De verpakking bevat 10 doordrenkt in lotion vinger top ''hoesjes'' welke je over je vinger toppen moet schuiven. Dit laat je ongeveer een kwartiertje intrekken en dan zou je achter moeten blijven met zachte nagelriemen . Of het werkt?  Ja zeker !  De lotion is lekker lobbig en niet super vloeibaar, de hoesjes lekken niet en passen perfect om mijn vingers en mijn nagelriemen zijn zacht. Ze kosten slechts 0,84 en zijn dus te koop bij Action.