Posts

Posts uit februari 4, 2018 tonen

Opgemaakt #week 6 # Februari 2018

Afbeelding
Er is weer wat op gegaan hoor. Ik maakte een watermeloen handzeep van Balea op. Deze heb ik al vaker opnieuw gekocht en ga ik ook deze zomer weer opnieuw kopen. Ik maakte ook een heerlijk ruikende conditioner op. Helaas is hij niet zuinig in gebruik en was hij binnen 2 weken ook leeg. Ik kocht hem in de aanbieding, maar ik ga geen 8 euro neer leggen voor een nieuwe fles. Das Expensive .. Het zoveelste wenkbrauw potlood van Catrice is op! Ik heb alweer een nieuwe in gebruik welke ik als back-up had liggen.  En er ging weer een verpakking oog pads doorheen.

Review: Catch & Shine lipbalm bubblegum

Afbeelding
Yes ! Er is weer een assortiment wissel van de Catch & Shine producten van het Kruidvat. Dit keer zijn het uber schattige lipbalsems in een sphere vorm. De ingrediënten : Er is niet veel over te vinden online maar er zit wel minerale olie in. Ik heb hier persoonlijk geen probleem mee, omdat ik niet de hele dag door smeer, maar kan me voorstellen dat het voor jou wel een min punt is. De lipbalsem kost slechts 1,29 en ruikt naar zoete kauwgom. Hij is niet mier zoet en ruikt ook wel een beetje citroen-achtig.  De verpakking is leuk en hij is handig om mee te nemen.De kleur is roze maar deze zie je niet terug op je lippen. Mijn lippen voelen zacht aan en het product is best vettig maar dat vind ik juist fijn. Het is gewoon een leuk hebbe dingetjes voor een fijn prijsje. Catch & Shine is exclusief te koop bij het Kruidvat en om de zoveel weken komt er weer een nieuw product in de schappen. Eerder waren er al zeepjes,bruisballen & een handcrème.

Review : Action face masks oxygen & relax

Afbeelding
De Action heeft sinds kort maskertjes in een tube te koop. Een ''relax'' en een ''oxygen'' versie. Vaak ben ik allergisch voor dit soort maskertjes maar door deze werd ik blij verrast. De ''oxygen'' variant is een dikke witte crème en erg mild voor de huid met een zachte geur. Hij word niet keihard en is gemakkelijk te verwijderen. Het feit dat hij in een tube zit in plaats van een potje is ook nog eens een stuk hygiënischer. De opening is niet te groot of te klein waardoor je gemakkelijk kunt doseren. Na gebruik voelt mijn huid lekker zacht aan. De relax variant is een soort groene klei en voelt lekker fris aan op de huid, de geur is ook bij deze variant weer prima. Deze is gemakkelijk uit te smeren en wordt wel hard op je gezicht. Ondanks dat deze wel opdroogt kun je hem gemakkelijk afspoelen zonder te hard te hoeven boenen. Ik ben fan ! Hier onder zie je de ingrediënten lijst. Er zit wel parfum in