Review : kruidvat wash in wash out color shampoo cool blonde.


Ik had jullie al verteld over de syoss color refresher koel blond, maar ik vind deze toch iets te prijzig voor regelmatig gebruik. Daarom was ik op zoek naar een budget proof product dat ongeveer hetzelfde werkt.Dit product vond ik in de kruidvat wash in wash out color shampoo in de kleur cool blonde. Een shampoo die je 5 minuten in laat trekken en dan weer uitspoelt voor een subtiele kleur opleving die tot 3 wasbeurten aanhoudt, of wel voor mij de gele gloed uit mijn haren houdt.


De shampoo zelf is grijsachtig met shimmers er in,
ik ben heel erg benieuwt hoe dit product gaat werken en of het mijn haar geen grijze gloed geeft want daar zit ik niet op te wachten.


Op deze foto kun je zien dat vooral de punten een goud/blonde kleur hebben en dat het bovenaan een stuk witter is . Ik ben benieuwt of ik de punten ook wat blonder kan krijgen met dit product. Er staat trouwens op dat je ongeveer 3 keer met een flesje doet, maar met halflang haar kan ik er wel 5 keer mee doen.

Ik laat de shampoo 5 minuten intrekken, spoel het uit en laat het nog eens 2 minuten intrekken maar alleen in de punten omdat die het hardnekkigst zijn en op nat haar zie ik al meteen verschil, waar mijn natte haar normaal gesproken oranje lijkt is het nu mooi koel blond.
De shampoo ruikt ook lekker en laat mijn haren zacht aanvoelen. Ik ben fan van deze shampoo!
Het is te koop voor 1,99 voor 75 ml en staat bij de haarverf in het kruidvat. 

Reacties

Unknown zei…
inderdaad mooi koel blond zeg! love it! ook maar eens proberen, thnx voor de tip! Groetjes Bertine - www.aboutfashion.nl
Unknown zei…
Wow, ik had niet gedacht dat dit zo goed zou werken!
Zelf heb ik mijn haar kort geleden rood geverfd en ik zag dat kruidvat deze shampoos ook had voor rood haar. Omdat mijn kleur snel vervaagt wil ik het toch wel gaan proberen!
Engelina zei…
Ik had het ook niet verwacht maar ik denk dat dit maar eens zomaar een favoriet product gaat worden. Het is in verhouding wel prijziger dan zilvershampoo maar het effect is wel sneller en sterker. Ook de geur is beter en het droogt je haar veel minder uit .
Bianca zei…
Klinkt goed, ik ga het ook proberen. Bij mij is het juist bovenop gelig en bikde punten mooi koel blond dus ik ben benieuwd
Engelina zei…
Dan zou ik het juist bovenop wat langer laten zitten en in de punten minder lang.
Bij komt het omdat ik van uit rood heb geblondeerd en mijn eigen haar kleur een stuk koeler donkerblond is. Daarom heb ik boven op mijn haar al koeler blond dan in de punten.
Engelina zei…
Dan zou ik het juist bovenop wat langer laten zitten en in de punten minder lang.
Bij komt het omdat ik van uit rood heb geblondeerd en mijn eigen haar kleur een stuk koeler donkerblond is. Daarom heb ik boven op mijn haar al koeler blond dan in de punten.
Unknown zei…
Zo, wauw, dat is zeker een verschil! Is het een soort kleuring dan of toch meer een shampoo met een bepaalde werking? Ik dacht toen ik begon met lezen dat het een soort zilvershampoo was, maar daarvoor is het effect te 'sterk'. Toch wel interessant, ik ben ik dol op koel blond!
Engelina zei…
Officieel is het een kleur opfrisser, er zitten in deze blonde versie geen kleur pigmenten.
[ de andere versies wel] maar dit werkt inderdaad veel beter dan zilvershampoo. Extra geconcentreerd denk ik.

Populaire posts van deze blog

Win actie ! Moederdag ''mom ketting''

Review : Action Fashion Professional Kleur shampoo Cherry Red