Ooglook met ''my musthaves'' oogschaduw palette van Essence

Wat een leuk concept vind ik dat, zelf je palette samenstellen.  En waar je normaal al snel veel geld kwijt bent voor zo'n persoonlijke palette, ben je bij Essence een stuk goedkoper uit. Een leeg palette met plaats voor 4 pans kost namelijk slechts 1,59 en de oogschaduws hebben dezelfde prijs. Wil je een palette met 8 pans? Dan betaal je slechts 1,99. 

foto van Engelina Graepler. Ik koos voor het kleine palette omdat deze in mijn handtas past en ik eerst een paar kleuren uit wilde proberen.. Helaas hadden ze in ons filiaal alleen nog maar de oogschaduw kleuren, dus moet ik nog wachten op de higlighter,bronzer en lipkleuren. Ik koos voor 3 oogschaduw kleuren die ik het meeste draag en in mijn andere palettes aan het opraken zijn. Het handige van deze palettes is dat je zo kunt bijvullen. De drie kleuren die ik mee nam heten : 02 All I need  , 11 Stay in coral bay  & 18 Black as a berry.

foto van Engelina Graepler.


Hier onder zie je de ooglook die ik gemaakt heb met deze drie kleuren, de curl mascara van Essence, en een eyeliner pen van hetzelfde merk. De lichtbruine kleur ( All I need) bracht ik aan over het bewegend ooglid.  Het koraal kleurtje ( Stay in Coral bay) bracht ik daar lichtjes overheen en in de crease en in mijn buitenste ooghoek bracht ik ( black as a berry ) aan.

Ik vind dit een erg leuk concept en de kwaliteit is ook prima. In de toekomst zal ik zeker meer pans aanschaffen. 

Reacties

Anoniem zei…
Je klinkt wel positief over deze palette. Ik ben benieuwd. :-)
Engelina zei…
Ja ik vind het systeem erg tof, heb er gister nog een kleurtje bijgehaald die ik als wenkbrauw poeder ga gebruiken.

Populaire posts van deze blog

Review : Action Fashion Professional Kleur shampoo Cherry Red

Win actie ! Moederdag ''mom ketting''

Review : Syoss hair color refresher [ uitwasbaar]