Review : Ziaja conditioner Silk lijn


Mocht je het nog niet door hebben, ik ben dol op Ziaja.

Wist je dat dit merk al weer 30 jaar bestaat? In Nederland zijn de prachtige producten van Ziaja sinds 2013 te koop.

Ziaja heeft producten voor jong en oud, man of vrouw en voor elk huid type is er wel een product te vinden bij deze online drogist. Maar ook voor eczeem hebben zij fijne producten die dan weer net een stuk goedkoper zijn dan bij de apotheek. De producten zijn gebaseerd op natuurlijke ingredienten, zijn dierproefvrij en bijna alle producten zijn vegan. Zo is de geitenmelk lijn niet gemaakt van echte geitenmelk, maar van een nabootsing.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.



Van Ziaja mocht ik weer 3 mooie haar producten uitproberen. Helaas ben ik allergisch voor salicylzuur, waardoor ik zelf alleen de conditioner getest heb, maar de andere twee producten zitten nog in de test ronde door mijn moeder, waar binnenkort een gast review van online komt. Ook vertellen zij en mijn broertje over de geweldige Ziaja natuurlijke argan olie gezicht crème .

Vandaag vertel ik over de Silk conditioner.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Deze conditioner is bedoeld voor weerbarstig, lastig door kambaar en pluizig haar.  Mijn haar is echt super pluizig en omdat ik slag/krul haar heb is een gladmakende conditioner echt een must.  Je kunt de conditioner aanbrengen en laten zitten, je hoeft hem namelijk niet uit te spoelen, of je gebruikt hem als een masker en spoelt het na 5 minuten wel uit. Ik gebruikte de conditioner op de tweede manier. Het resultaat is heerlijk geurend en zacht aanvoelend haar dat niet pluist en ook nog eens sneller opdroogt naar gebruik. Oh wat vond ik deze conditioner fijn! Ik deed er ongeveer 2 weken mee en ik was mijn haar iedere dag. Het flesje bevat 200 ml en kost 2,29.
Ik ben echt dol op de geur en de werking hiervan en door de D-panthenol bracht het ook mijn hoofdhuid tot rust.
Nu hij op is mis ik deze conditioner echt dus over een tijdje moet ik maar eens goed inslaan. 

Reacties

Je bent niet de enige, ook ik ben dol op Ziaja 😍 ik vind het pure verwennerij en de prijzen maken het extra leuk.
Oh wat klinkt deze goed zeg!!
Maaike zei…
Oh dit klinkt echt geweldig voor mijn haar!!

Populaire posts van deze blog

Review : Action Fashion Professional Kleur shampoo Cherry Red

Win actie ! Moederdag ''mom ketting''

Win Actie ! OMG maskers !