Mijn PPL Plot theorie !


Pretty little liars is een serie over 4 beste vriendinnen die een jaar later naar de moord op hun beste vriendin allemaal berichtjes en blackmail krijgen van -A  .
Maar is hun vriendin wel echt dood ? en wie is -A?
Dit is mijn samenvatting over wie nu wel en niet schuldig is .  Het zijn maar theorien maar vond het toch leuk om te delen .

Spencer-   verleden met drugs en herinnert [ of doet alsof] zich vaak hele momenten niet.
Maar ze denkt zelf dat ze schuldig is aan de moord van Bethany Young…   Misschien is het wel een juiste herinnering ?  Melissa moest wel zeker van haar zaak zijn als ze een lichaam wil begraven.  Toch is Alison zelf ook begraven en ze claimt dat haar moeder dit gedaan heeft.  Misschien was dit Jessica helemaa
l niet maar wel Spencer?  

OF misschien wilt Alison dat je dit denkt .   Want mevr. Grunwald was wel erg snel te plaatse, misschien heeft ze haar eigen ‘’moord’’ wel gepland en behoort Bethany Young toch tot de tweeling theorie ?   


Emily -   ze lijkt een lief meisje maar toch wilt  -A  haar ook te grazen nemen.
Ook lijkt –A extra geobsedeerd met haar.  Ook zij herinnert zich niet waarom ze bij een open graf stond.   Misschien heeft zij  Alison wel levend begraven en niet Spencer?

Hanna -   Ze zou verdacht kunnen zijn omdat zij zoo graag als Alison wilde zijn.
Maar eigenlijk is ze nogal onzeker en ik denk niet dat zij –A is en/of Alison begraven heeft.

Aria-   Ze lijkt alles tegen te hebben en verdacht te zijn maar in de eerste aflevering is te zien dat zij slaapt.   Spencer is wakker geworden en had dan ook moeten merken dat Aria opeens weg was.  Maar ‘’Miss Aria – you’re  a killer not Ezra’s wife ‘’  ofwel Maya Knew , is vast geen valkuil . Hier is namelijk goed over nagedacht .   Maar ze is wel erg agressief!
En het gekke is dat Ezra helemaal niet boos wordt als ze zijn appartement vernield.

Misschien heeft Aria wel Maya vermoord? Wist zij teveel ?  En ja ze heeft ook Shana vermoord maar dit was pas veel later.    Ik denk niet dat Ezra met een moord te maken heeft.  Hij is alleen schuldig aan het misleiden van de 4 meiden om zijn boek te kunnen schrijven.  Ezra heeft er duidelijk veel voor over maar moord geloof ik niet .  

Ook is er de theorie dat Andrew  -A is .   Maar ik denk dat hij alleen spelletjes speelt omdat hij verliefd wordt op Aria en dit is pas in seizoen 5.      Maar…… daarvoor was hij bezig met Spencer .    Is hij toch een handlanger? En heeft hij wat te maken met de bogen die op Mike gericht worden ?  

En dan de tweeling theorie uit de boeken . . Er is wel degelijk een tweeling Cindy & Mindy.
Misschien zijn zij wel de kleine meisjes uit het verhaal van Alison , alleen heeft de een de ander niet vermoord?   Het verklaard ook meteen het verhaal van de award Archery van Alison.   Misschien heeft  ‘’Bethany young’’ die award wel gewonnen en niet Alison?

Lucas verdenk ik niet als ‘’ the big A ‘’   /  Hij is meer een handlanger.
Caleb doet er alles aan om Hanna veilig te houden maar was ook bevriend met Lucas.


Verder heb ik tijdelijk de ouders van Aria verdacht.  Hebben ze Aria meegenomen naar ijsland omdat ze weten wat voor ergs Aria heeft gedaan ?  En doen ze er alles aan om hun dochter te beschermen ?    Maar uiteindelijk is dat plot vergaan naar de scheiding en nadat Ella opnieuw naar het buitenland vertrok en Byron  opbiechtte waarom hij die nacht met Ali sprak. 

Of mischien heeft Jason ‘’bethany’’ neergeslagen in een dronken bui in de veronderstelling dat het Alison was en weet Jessica daarvan en heeft hij haar daarom vermoord?

Of is Toby –A ?   Wil hij toch stiekem wraak nemen voor Jenna? Is hij politie agent geworden om bewijs te vinden in plaats van om Spencer te beschermen ? 

Of toch Ashley ? Hanna lijkt ook meerdere persoonlijkheden te hebben en zichzelf niet te kunnen vinden . Beschermt zij haar dochter? Ashley is ook tot veel dingen in staat Maaarrr wie is dan –A  ?  En de grote vraag ,  is die persoon ├╝berhaupt schuldig aan een moord? Of is deze persoon alleen schuldig aan creepy berichten en blackmail + het sturen van super freaky objecten?  

Reacties

Populaire posts van deze blog

Review : Action Fashion Professional Kleur shampoo Cherry Red

Review : Syoss hair color refresher [ uitwasbaar]

Review : kruidvat wash in wash out color shampoo cool blonde.