Pakje Onbekend !

Pakje Onbekend is opgericht om een ander blij te maken , zomaar omdat het kan en omdat het leuk is om een ander blij te maken en daar zelf ook een goed gevoel aan over te houden .  Deze pakketjes worden ''gedropt'' op verschillende openbare plaatsen zoals , openbaar toilet, bushalte, ziekenhuis, in het vries vak bij de plaatselijke supermarkt of gewoon ergens in een parkje. De cadeautjes worden soms zelfgemaakt, en soms gekocht en dan gedropt, het hoeft niet veel te kosten en is altijd mooi ingepakt in doorzichtig plastic met onderstaande tekst bijvoorbeeld.   Op de facebook pagina worden vaak leuke verhaaltjes gepost van gevonden cadeautjes, super leuk om te lezen en wat bijzonder dat mensen dit voor elkaar doen . Voor meer informatie kun je dan ook op de facebook pagina terecht , bijvoorbeeld als je zelf wilt gaan droppen.
Het leuke aan deze actie is dat je een persoon heel gelukkig kunt maken met een klein gebaar en dat dit aanzet tot nog meer droppers.  Voordat ik dit artikel typede heb ik eerst een week lang de groep geobserveerd en ik lees alleen maar positieve berichtjes van super creatieve en lieve mensen .

En ook de berichtjes van de vinders zijn ontzettend tof om te zien , dat iets kleins heel erg wordt gewaardeerd.
Want hoe vaak doen mensen nog iets voor elkaar, zomaar voor een vreemde?

De groep groeit nog steeds en er wordt op steeds meer plaatsen gedropt.

Lijkt het je leuk neem dan snel een kijkje en wordt lid :)


Reacties

Nicky zei…
Er is een groep over een "Anonieme sjaal" ook. Het is dan ook de bedoeling dat je het ergens wegstopt, en de vinder dan blij maakt!

Populaire posts van deze blog

Review : Action Fashion Professional Kleur shampoo Cherry Red

Review : Syoss hair color refresher [ uitwasbaar]

Review : kruidvat wash in wash out color shampoo cool blonde.