Beauty producten die stiekem erg onhandig zijn.

In beautyland worden er regelmatig innovatieve producten of manier uitgevonden om deze te gebruiken maar sommige producten vind ik echt verschrikkelijk werken . En ja toch heb ik ze !

Als eerste lip balsems in potjes !  Het spul komt onder je nagels te zitten nadat je ze een paar keer hebt gebruikt en het is eigenlijk ook niet zo hygiënisch om steeds met je vinger in het potje te zitten . En zeg nou zelf, je gaat echt niet met penseeltjes lopen slepen! En dan die verrekte lipstains! De kleur is nooit mooi even ook al scrub je je lippen van te voren als een malle en natuurlijk droogt de tip ook snel uit . Om nog niet te spreken over de ontzettende chemische smaak/geur die er aan zit . 

En dan die verschrikkelijke concealers die je uit moet draaien met zo'n kwastje !  Er komt altijd  te veel product uit en het kwastje werkt eigenlijk ook niet zo netjes.


En samples !  Je trekt het zakje open , er zit te veel in om 1 keertje te gebruiken maar niemand heeft zin om dat zakje dan te gaan bewaren. kunnen ze hier niet iets op bedenken?
''drukgaatjes'' maken ofzo zoals ''cliniqe'' dat wel eens doet?

Dit natuurlijk mijn persoonlijke mening, misschien vind jij deze producten juist wel ontzettend fijn werken?
Heb jij ook zo'n product in huis die eigenlijk ontzettend onhandig is maar stiekem eigenlijk best gebruikt?
Ik ben benieuwt ! 


Reacties

Populaire posts van deze blog

Review : Action Fashion Professional Kleur shampoo Cherry Red

Review : Syoss hair color refresher [ uitwasbaar]

Review : kruidvat wash in wash out color shampoo cool blonde.