#Stop Bodyshaming : Fuck the world & Be yourself.


Wat heb ik een ongelooflijke haat aan bodyshaming.

Eerst werden de super dunne modellen opgehemeld en de plus-size modellen de grond in geduwd, toen weer andersom en nu lijken sommige mensen helemaal besodemieterd om bepaalde lichaamsvormen af te keuren.

MENSEN : Het zijn modellen, voorbeelden en sinds de komst van de plus-size  zijn de voorbeelden alleen maar diverser geworden . Niet beter, niet minder goed.  

What the hell dat je een maatje of misschien meerdere maatjes meer hebt. Zojuist zag ik op  TheBiggerBlog weer een artikel over het verafschuwen van vollere mensen.

Deze blogger heeft een artikel gelezen op Elle , En de reactie van de journaliste in kwestie is gewoon puur vergif.
Heb jij geen zandloperfiguur? dan ben je lelijk , en zelf wil ze liever dood dan corrigerend ondergoed dragen of een andere lichaamsvorm hebben.


Hoe is het zo ver gekomen dat vrijheid van meningsuiting omslaat in complete discriminatie op meer dan de helft van de mensheid?   Hoe is iemand zo onzeker geworden of juist vol van zichzelf door anderen te beledigen en zich slecht te laten voelen?

Ik zelf heb ook geen standaard modellen maat en zou dat ook nooit krijgen. Moet ik me daarvoor schamen ? Nee !


Maar idiote reacties slaan nergens op !
 De reden dat ik hier boos over ben is niet omdat ik me beledigd voel maar omdat niemand het recht heeft een ander slecht te laten voelen over zichzelf ! 


Of je nou een maatje 36, 46 of 56 hebt, we zijn allemaal mensen , en al deze mensen  bestaan en zijn dus allemaal voorbeelden!  Fuck the world & be yourself.   

Reacties

Populaire posts van deze blog

Review : Action Fashion Professional Kleur shampoo Cherry Red

Review : Syoss hair color refresher [ uitwasbaar]

Review : kruidvat wash in wash out color shampoo cool blonde.