Dingen die je kunt doen met dit ontiegelijke warme weer.

Pff het kwik is een klein beetje doorgeschoten, een piep klein beetje maar hoor !  *kuch *   Nee verschrikkelijk vind ik het eigenlijk.  Nu ben ik trouwens geen winter -klager maar dit warme weer gaat me net iets te ver. Constant hijgend aan een water ijsje likkend, geen fuck uit willen voeren en alleen maar denken aan die volgende verkoelende douche beurt terwijl je er net 5 minuten geleden maar nu al weer druipend van het zweet uit de badkamer kwam kruipen. Dit zijn we niet gewend in ons kikkerlandje, alhoewel ik ben bang dat alle kikkers zijn veranderd in kikkersoep.  Wat je dan wel kunt doen met dit weer ?

Wedstrijdje ijs klonten eten , In een koud bad gaan liggen , Limonade bad met een rietje?  Lekker aan het strand gaan liggen maar dan vooral je tijd in het water doorbrengen,vooral je make-up thuis laten en nee , lipgloss heeft ook geen enkele zin.  


In de diepvries gaan liggen, ijsje er bij ;) Lekker lang treuzelen bij de supermarkt en als het even kan gewoon 3 keer terug gaan omdat het daar nou eenmaal altijd klimaat noordpool heerst.  En dat hebben we nu zeker nodig.


Maar even alle gekheid op een stokje, smeer je goed in, drink genoeg water en doe vooral niks inspannends...

Reacties

Populaire posts van deze blog

Review : Action Fashion Professional Kleur shampoo Cherry Red

Review : Syoss hair color refresher [ uitwasbaar]

Review : kruidvat wash in wash out color shampoo cool blonde.