Simpel & Budget proof Kerst Amuse Tips !
Het is al bijna kerst en je weet bijna zeker dat je Oma je volpropt met allerlei lekkers of dat je je zelf vol propt met oliebollen en allerlei lekkers op de gourmet.
Helemaal leuk natuurlijk , maar misschien is het leuk om tussendoor wat kleinere hapjes te serveren?
Maak kleine kip spiesjes klaar!
Heel leuk en lekker zijn gevulde champignons.
Je holt de champignons uit en mixt de overblijfselen met kruiden en een beetje kaas of roomkaas in een bakje en vult je champignons vervolgens met deze vulling.
Het is ook lekker om iets van ham te gebruiken, of wees creatief en maak een kaas/noten vulling !
15 minuten in de oven op 180 graden , even af laten koelen en serveren maar !
Of ga voor bladerdeeg schuitjes die je vult met bos/lente ui , smeer kaas en blokjes ham .
Ook leuk deze kerst ster, klik hier voor het recept.
Of maak van te voren toastjes klaar met serano ham met honing mosterd dressing, zalm roomkaas en een stukje radijs ! Ook erg lekker en valt niet zo zwaar op de maag.
Mini wraps maken kan natuurlijk ook altijd en doet het prima als borrelhapje.
Of maak mini tosti's klaar!
Dit doe je door je boterham in vieren te snijden en dan op de grill plaat / pan / oven/ tosti apparaat te leggen.
Om het aparter te maken kun je buiten ham en kaas ook paprika gebruiken, of wat dacht je van een heel dunne plak rollade met citroen mayonaise?
Gerookte beenham op halve italiaanse bollen klinkt ook erg lekker in combo met honingmosterd saus
Reacties