Het beruchte homo-discriminatie filmpje -- Mijn mening.

Op facebook zag ik een filmpje voorbij komen van jehova getuigen , een tekenfilmpje van zo'n 3 minuten. Op school had een kindje geleerd van haar juf dat twee mannen of twee vrouwen kunnen trouwen. Dat dit kan , zolang ze maar gelukkig zijn.
Tot daar aan toe leek het een positief filmpje.  Maar vervolgens komt er uit de mond van de ''moeder'' een hele hoop bullshit.  Dat het slecht is , dat god het niet zo bedoeld heeft en dat homo seksuele personen niet in het paradijs komen. Dit verpakt in een ''leuk'' kinder filmpje met zoete stemmetjes. Deze giftige woorden zijn pure discriminatie.. Ik kan hier zo boos om worden. Liefde is niet slecht, homo zijn is niet slecht!  Zij die onschuldige kinderen hersen spoelen, die zijn slecht ! Een geloof hoort iets positiefs te zijn en geen mensen naar beneden te halen.  Zij leren kinderen angst. Zij zelf zijn misschien wel bang en zullen nooit hun gevoelens volledig kunnen uiten.
Mijn eerste reactie was eigenlijk medelijden, medelijden met hen die zichzelf onderdrukken..  Een eigen mening hebben is helemaal prima, en het niet eens zijn met iets mag, het is immers Nederland en vrijheid van mening uiting is toegestaan.  Maar dit?  Dit is hersenspoeling van kinderen die zelf nog geen keuze hebben kunnen maken in de liefde, hier zelf nog geen mening over hebben kunnen vormen.
Laat liefde gewoon leven... in welke vorm dan ook.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Review : Action Fashion Professional Kleur shampoo Cherry Red

Review : Syoss hair color refresher [ uitwasbaar]

Win actie ! Moederdag ''mom ketting''