Review: Fluffy Body Butter Snuggles - Wat Maakt Je Mooi


Ik ben dol op de producten van watmaaktjemooi en ik heb al eerder een fluffy body butter in de geur ''Alien'' gehad.

Deze is echter bijna op dus het werd  tijd voor een nieuwe.
Tijdens de XXXL sale kocht ik deze met korting, maar normaal gesproken zijn ze ook absoluut niet duur . ( voor 120 ml betaal je normaal 5,50 en nu 3,30 en hier kun je gerust een maand of twee mee doen )

foto van Engeliina Graepler.

Met als enige ingrediënten, Shea boter ,virgin cocos olie, soja olie , amandel,maiszetmeel, parfum en mica color irriteert dit product mijn huid niet.

Als ik het potje open komt de geur van was verzachter mij al tegemoet.  wmjm omschrijft de geur zelf als het volgende : Geur: Snuggles is een knuffelige geur die je doet denken aan wasverzachter, viooltjes, lelietjes van dalen, gardenia, amber en een vleugje lavendel.


foto van Engeliina Graepler.Nu houdt ik absoluut niet van lavendel maar dit ruik ik er gelukkig zelf niet in terug.  De lelietjes van dalen wel en daar ben ik dol op. 


De butter zelf voelt aan als creamy opgeklopte bros chocolade en smelt meteen weg op je huid. Ik heb last van een soort eczeem op mijn ellebogen en enkels en dit verzacht de huid echt ontzettend.  De butter trekt ook nog eens ontzettend snel in en laat geen plakkerig laagje achter.

Ik gebruik het niet alleen op mijn ellebogen en enkels maar ook op mijn handen om mijn nagels te verzorgen.  En als mijn gezicht echt , echt heel erg droog aanvoelt smeer ik het zelfs op mijn gezicht.  Juist omdat er geen irriterende ingrediënten in zitten met uitzondering van de parfum olie is het ook geschikt om als nacht crème te gebruiken. Het legt een bescherm laagje over je huid door de cocos olie en is daarom ook erg fijn om te gebruiken met dit koude weer.

Zoals je merkt ben ik heel erg tevreden met dit product! Ik kan het iedereen aanraden ongeacht welk huid type je hebt.

Reacties

Vanessa zei…
Zo'n fluffy body butter lijkt me echt heerlijk. Jammer dat de verzendkosten naar België zo duur zijn!

Populaire posts van deze blog

Tip : Nagellak-tisch

Win actie ! Moederdag ''mom ketting''

Win Actie ! OMG maskers !