Favorieten Februari/ Maart 2017


Er zijn alweer bijna 3 maanden voorbij van het nieuwe jaar en ik heb een paar oude en nieuwe favorieten.


foto van Engelina Graepler.
Als jullie mijn opgemaakt artikelen lezen weten jullie dat ik dol ben op de vanille/rozen douchegel van Balea die helaas Limited Edition is/was. Geen idee of hij nog te koop is.
Gelukkig heb ik nog 5 flessen op voorraad al ga ik erg balen als ik daar ook doorheen raak. Ook kon ik nog 1 tube bodylotion bemachtigen en deze vind ik erg fijn. 
Deze twee producten heb ik de afgelopen maanden veel gebruikt.

foto van Engelina Graepler.


Wat? Geen Edeka haar kur in deze favorieten?
Ik was door mijn laatste tube heen en kocht het kruidvat haarmasker daar voor in de plaats die ik met veel plezier heb gebruikt de afgelopen maand.  Inmiddels heb ik weer nieuwe tubes Elkos gekocht, want deze schelen meer dan de helft in de prijs . Je betaalt namelijk slechts 0,89 voor een Elkos tube en 1,89 voor die van de Kruidvat en de werking is praktisch hetzelfde.


foto van Engelina Graepler.

Over het algemeen gebruik ik nog nauwelijks foundation maar omdat ik er zo ontzettend bleek uit zag ging ik voor deze CC cream.  Deze heb ik zo'n 4 keer gedragen deze maand en voor iemand die nauwelijks foundation achtige producten draagt is dat veel. Deze komt bij de Action vandaan.

foto van Engelina Graepler.


Play it rock van de Playboy is een van mijn favoriete luchtjes, maar in de winter draag ik altijd wat warmere kruidige musk geurtjes. Nu het weer wat warmer word pakte ik deze gouwe ouwe er weer bij. Jammer dat hij al een tijd uit het assortiment is, ik heb al meerdere flesjes versleten.

Reacties

Unknown zei…
Leuk om te zien, Balea is zooo fijn <3
Engelina zei…
Jaa ik ben echt dol op Balea. Goedkoop en kwalitatief goed.

Populaire posts van deze blog

Tip : Nagellak-tisch

Win actie ! Moederdag ''mom ketting''

Win Actie ! OMG maskers !