Unboxing : I love myself box - Huidverzorging Mireille.


Al meerdere malen zag ik de I love myself box bij andere bloggers voorbij komen en besloot er ook eentje voor mezelf te bestellen.

foto van Engelina Graepler. Ik koos voor de goedkoopste box van 14.95.  De box word voor je samen gesteld aan de hand van een aantal vragen zodat je bijna 100% zeker weet dat je producten thuis gestuurd krijgt die jij sowieso tof vind.

foto van Engelina Graepler.

De doos is super leuk verpakt en er zit een persoonlijke brief bij waar in word vermeld welke producten er in zitten.   Zo vroeg ik om mint kleurige nagellak en gaf ik aan dol te zijn op handcrème. 


foto van Engelina Graepler.

Van het merk Alessandro zat de mint kleurige lak Mr. Bamboo in de box.  Ik vind het een mooi kleurtje en tof dat er ook echt naar je geluisterd word.

foto van Engelina Graepler.

En hoe cute is deze macaron vormige handcrème ?
Hij ruikt echt heerlijk en heb hem meteen uitgeprobeerd.
Hier komt nog een review van ! 

foto van Engelina Graepler.

Er zat ook een oogpotlood in van Pupa. De kleur heet Dazzling gold. 

foto van Engelina Graepler.

Hoe tof ! Dit is heel toevallig mijn favoriete geur van Woodwick ( en nee, dit had ik niet vermeld) en deze zat ook in de box. Deze ga ik straks meteen branden .

foto van Engelina Graepler.


En als laatste een setje met huidverzorging producten van Payot. Dit merk ken ik nog niet en ik vind het leuk om op deze manier kennis ermee te maken . 


Ik ben blij verrast met deze box.  Mireille luistert echt naar jou wensen en de producten zijn met zorg uit gezocht. Zeker voor herhaling vatbaar. 

Reacties

Unknown zei…
Heerlijk hihi!! Ik vind het zo'n tof concept!

Populaire posts van deze blog

Tip : Nagellak-tisch

Win actie ! Moederdag ''mom ketting''

Win Actie ! OMG maskers !