Boek review : Sophie Kinsella mini- shopaholic

Becky Bloomwood heeft de afgelopen jaren onze harten veroverd met haar humor en klunzigheid. Dat kon je al lezen in de vijf boeken voorafgaand aan dit boek .

In dit deel gaat de hoofdrol naar de 2 jarige Minnie. Het dochtertje van Becky en Luke. Het is namelijk bepaald geen lieverdje maar van wie zou ze dat nou hebben ;) 


Afbeeldingsresultaat voor mini shopaholic samenvatting


Samenvatting.


In dit boek gaan Becky & Luke op huizenjacht maar ze hebben telkens pech waardoor ze nog steeds bij de ouders van Becky inwonen en waardoor Minnie dan ook extra verwend word. Kindermeisjes jaagt ze weg en ze is al meerdere kerststallen uit gezet. Minnie krijgt alles wat ze wil en dat weet ze. Intussen gaan er banken failliet en moeten ze allemaal wat zuiniger doen. Daarbij voelt Luke zich niet al te lekker na de dood van zijn stiefmoeder dus besluit Becky om een surprise party on a budget te geven voor hem en dit leidt tot hilarische gebeurtenissen maar ook allemaal kleine leugentjes. Als dat maar goed gaat...

Ondanks dat dit al het zesde boek is uit de shop a holic serie blijft het verhaal boeiend. Becky blijft grappig en Minnie als toevoeging is extra leuk. Becky blijft naïef maar ook heel erg lief en je merkt dat zij ook steeds een stukje volwassener word. Ik vind het boek mooi geschreven en Sophie Kinsella blijft zichzelf ook uitdagen om elk boek ontroerender,grappiger,liever en leuker te maken .
Je leeft mee met de personages en als het boek uit is wil je eigenlijk meteen nog een deel. Deze serie gaat eigenlijk nooit vervelen. Het boek leest ook gemakkelijk weg en de ''brieven'' die Becky schrijft aan instanties zorgen voor een dosis extra humor.  Ik vond het een goed boek. 

Reacties

Ik vind de Shopaholic boeken echt hilarisch!

Populaire posts van deze blog

Tip : Nagellak-tisch

Win actie ! Moederdag ''mom ketting''

Win Actie ! OMG maskers !