Review : Lidl : Cien -Tonkabean & sheabutter bodybutter


Ik ben onlangs verhuisd en heb nu eindelijk een Lidl in de buurt! Ik zag een nieuw schap staan en de verpakking en geurnoten van deze bodybutter spraken mij meteen aan.
Ik zag ook meteen dat er een hoop verzorgende ingrediĆ«nten in zitten zoals zonnebloem olie en sheabutter die al in de eerste rij staan van de lijst. Ook bevat deze butter geen salicyl zuur waardoor ik hem ook kan gebruiken.
De pot ziet er simpel maar leuk uit en je weet meteen om welke geur en wat voor product het draait. Voor een pot van 200 ml betaal je 1,49 en dat is echt een koopje voor zoveel goeds. Er zitten namelijk geen onnatuurlijke conserveringsmiddelen in, geen kleurstoffen en ook geen siliconen. 
 De boter is lekker stevig en ruikt heel zacht.
Hij is gemakkelijk uit te smeren maar  kijk wel uit voor een witte waas. De boter verkoelt en verzorgd de droge huid erg goed en voelt super fijn aan op mijn huid. Ik ben er in ieder geval zeer tevreden mee.  Er zaten ook nog andere producten in deze lijn maar deze heb ik niet gekocht, al lijken die producten mij ook erg prettig ! 

Reacties

Populaire posts van deze blog

Review : Essence eyeshadow cream

Win actie ! Moederdag ''mom ketting''

Win Actie ! OMG maskers !