Review : Coca cola zero - verschillende smaken- peach?

Ik eet en drink 90% van de tijd suiker vrij. Ik was echter altijd dol op cola en ben helemaal blij met de cola zero smaken.

foto van Engelina Graepler.


''Vroeger'' zat de normale vanille variant al in het assortiment en ik vind de suikervrije er qua smaak niks aan onder doen. Sterker nog, dit is 1 van mijn favoriete drankjes. De vanille smaak overheerst niet maar fuseert perfect met de cola.

foto van Engelina Graepler.


Dan heb je nog de coca cola cherry ! Mijn all-time favoriet.
Deze dronk ik eerder ook altijd in de sugary versie en ik moet bekennen dat ik de kersen smaak beter vind overkomen in de versie met suiker. De zero versie is ook nog altijd lekker en deze ligt dan ook regelmatig in mijn koelkast.


foto van Engelina Graepler.


Wil ik een lekker fris drankje, dan ga ik voor de cola zero lemon. Zoet en fris tegelijk en lekker met een extra schijfje citroen erbij.  Fijn & zomers. Volgens mij is hier geen ''normale'' versie van. Dit is wel de minst zoete van het stel.


foto van Engelina Graepler.


Onlangs ontdekte ik de coca cola zero peach.
Ook hiervan is geen normale en deze smaakt komt volgens mij uit Amerika. De perzik overheerst de cola smaak wel, maar niet op een vervelende manier. Het smaakt alsof ze lipton ice-tea hebben gemixt met cola zero. Ik vind hem erg lekker, maar ik zou hier geen liters van weg kunnen drinken omdat hij zo mier zoet is .

Reacties

Sabrina zei…
Mmmm lekker! Ik ben ook gek op cola, vooral de cherry. Helaas hebben ze dan geen 1,5 liter pakken, vind het zo duur in een blikje!
Engelina zei…
Ze hebben wel liter flessen ! 1,56 kost het dan . Is inderdaad prijzig. Scheelt dat ik verder alleen water en prikwater drink en suikervrije energy. Dus geef in totaal 5 euro ? per week uit aan drinken.

Populaire posts van deze blog

Review : Action Fashion Professional Kleur shampoo Cherry Red

Win actie ! Moederdag ''mom ketting''

Win Actie ! OMG maskers !