Birthday Snackplate + Recepten .
Afgelopen vrijdag, 15 november was ik jarig. Ik vierde mijn verjaardag dan ook die dag en maakte (samen met mijn vriend) nog wat lekkere hapjes.
Ik wilde geen typische blokjes kaas en leverworst plate dus spicede ik het ietsjes op.
* Gevulde eieren
* Eiersalade
* Kaas pesto bladerdeeg vlinders
* Knoflooksaus
* Mini volkoren wraps met salami,sla en eiersalade
* Mini volkoren wraps met kipsalade en sla.
* Eiersalade
* Kaas pesto bladerdeeg vlinders
* Knoflooksaus
* Mini volkoren wraps met salami,sla en eiersalade
* Mini volkoren wraps met kipsalade en sla.
Gevulde ei recept
Je kookt je eieren, pelt ze, snijdt ze doormidden en drukt het eigeel er voorzichtig uit. De halve eieren leg je op een groot bord en het eigeel doe je in een bakje.
Vervolgens prak je het eigeel fijn met :
* Bieslook
* Mayonaise
*kurkuma poeder
*Curry poeder
*Zwarte peper
Vervolgens prak je het eigeel fijn met :
* Bieslook
* Mayonaise
*kurkuma poeder
*Curry poeder
*Zwarte peper
Let op dat je niet teveel mayo gebruikt zodat je mengsel stevig blijft. Vervolgens kun je het eigeel mengsel met een kleine lepel terug scheppen in je halve eieren en top je deze af met wat extra bieslook of peterselie.
Je kunt dit ook met een mooie spuit doen, ik hield het makkelijk.
Je kunt dit ook met een mooie spuit doen, ik hield het makkelijk.
Eiersalade recept
Dit recept lijkt heel erg op het vorige recept, alleen gaat dit nog sneller.
Je kookt je eieren, pelt ze, snijdt ze doormidden en doet ze in een bakje. Prakt ze compleet fijn met
* Kurkuma poeder
* Curry Poeder
*Mayonaise
* Bieslook
*Zwarte peper
& een fijn gesneden rood uitje.
Nadat je alles fijn hebt geprakt top je de salade af met extra rode ui en extra bieslook.
Je kookt je eieren, pelt ze, snijdt ze doormidden en doet ze in een bakje. Prakt ze compleet fijn met
* Kurkuma poeder
* Curry Poeder
*Mayonaise
* Bieslook
*Zwarte peper
& een fijn gesneden rood uitje.
Nadat je alles fijn hebt geprakt top je de salade af met extra rode ui en extra bieslook.
Pesto Vlinders recept
Nog zo'n heerlijk receptje.
Men neme een verse rol bladerdeeg, deze rol je compleet uit. Vervolgens besmeer je deze met een dunne laag pesto en beleg je deze met geraspte kaas.
Dan rol je beide kanten naar het midden toe zodat er een lange rol ontstaat. Deze rol snijdt je in plakjes zodat er een vlinder vorm ontstaat. Vervolgens smeer je de bovenkanten in met eigeel en voeg je nog extra kaas naar smaak toe.
25 minuten in de oven op 190 graden en klaar is kees.
Nog zo'n heerlijk receptje.
Men neme een verse rol bladerdeeg, deze rol je compleet uit. Vervolgens besmeer je deze met een dunne laag pesto en beleg je deze met geraspte kaas.
Dan rol je beide kanten naar het midden toe zodat er een lange rol ontstaat. Deze rol snijdt je in plakjes zodat er een vlinder vorm ontstaat. Vervolgens smeer je de bovenkanten in met eigeel en voeg je nog extra kaas naar smaak toe.
25 minuten in de oven op 190 graden en klaar is kees.
Reacties